agusia9915
Matka wariatka
druga u innego specjalisty przed nami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pare dni temu zauwazylam szyld na miescie od mojego bylego lekarza Pediatry-Alegologa ktory pare miesiecy temu zamknol burdel a teraz otworzyl jako lekarz rodzinny i alergologie ale tylko prywatnie
pewnie na takie wizyty mnie stac niebedzie
a byl naprawde dobry to on mial Chrisowi w przyszlym roku robic testy alergiczne a teraz dupa bo nowy lekarz juz niejest taki chojny
Ja bym poszła na wizytę prywatnie,choć raz.Więcej wydasz na leki,a mi sie wydaje,że to ewidntnie alergia...Kurcze chyba z Jenni bede musiala isc do lekarza od 1,5 miecha ma katar i charczy ale od paru dni jak rano wstaje to smiesznie oddycha z taka flegma chocby w drogach oddechowych i nie umie tego odkrztusic dobrze A po porannym spacerze jej to mijaPare dni temu zauwazylam szyld na miescie od mojego bylego lekarza Pediatry-Alegologa ktory pare miesiecy temu zamknol burdel a teraz otworzyl jako lekarz rodzinny i alergologie ale tylko prywatnie
pewnie na takie wizyty mnie stac niebedzie
a byl naprawde dobry to on mial Chrisowi w przyszlym roku robic testy alergiczne a teraz dupa bo nowy lekarz juz niejest taki chojny
![]()

Ja za leki dla Jenni nieplaceJa bym poszła na wizytę prywatnie,choć raz.Więcej wydasz na leki,a mi sie wydaje,że to ewidntnie alergia...![]()
no chyba ze kupuje bez recepty
kurcze mam nadzieje ze to nie alergia ,kurcze a moze faktycznie bedzie to samo co u Chrisa