reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam ząbek!!!

no prosze!!! gratulacje dla Alutki!!! jejku beydtko musialas byc bardzo dumna co??? :) taka grzeczna coreczke masz! :)
musze poczytac cos o tym lapisowaniu bo nic nie orientuje sie o czym piszecie :D

reklama
Bedytko, jestem pelna uznania dla Twojej corci :tak: Zuch dziewczynka :tak::-)
Sara to pewnie za zadne skarby nie pozowlilaby sobie zajrzec do buzi - nawet mnie nie pozwala sie tknac :no::sorry2:

Pszczola ma juz 19 zebow, jeszcze jedna piatka musi wylezc:tak: Moja mama juz zalakowala malej wszystkie bruzdy w 4-kach, a jak wyjda wszystkie piatki do konca, to tez je "zrobi". Pszczola baaardzo lubi prezentowac uzebienie i pozwala mojej mamie sobie przy nich majstrowac, no i potrafi calkiem dlugo wytrzymac z otwarta paszczeka:tak:

Wlasnie tez wypadaloby mi sie wybrac do dentysty z Sara, bo widze, ze ma od wewnetrznej strony gornych jedynek taki szarawy nalot :baffled:
Ale jak ona pokaze stomatologowi zeby, jak mnie jest naprawde trudno cokolwiek sprawdzic w jej buzi :baffled::blink:

Natek na szczęście ma bialutkie ząbki, choć ostatnio zaczyna protestować przy myciu zębów :dry:
Jak tylko wyjdą mu wszystkie pozostałe mleczaki (brakuje nam jeszcze piątek) to wybierzemy się kontrolnie do dentysty pewnie :tak:

U nas jest wlasnie problem z myciem zebow, bo Sara tylko "siama, siama" i nie pomagaja prosby, grozby, szantaze i tlumaczenia :-p Nie ma szans, zeby umyc jej zabki :baffled::sorry2:

Pszczola ma juz 19 zebow, jeszcze jedna piatka musi wylezc:tak: Moja mama juz zalakowala malej wszystkie bruzdy w 4-kach, a jak wyjda wszystkie piatki do konca, to tez je "zrobi". Pszczola baaardzo lubi prezentowac uzebienie i pozwala mojej mamie sobie przy nich majstrowac, no i potrafi calkiem dlugo wytrzymac z otwarta paszczeka:tak:
dominique ja chcę Twojej mamy!!!!!
żeby se tak Alka dała coś zrobić w paszczy a nie tylko pokazać:tak:
mycie wygląąda tak, że najpierw ona myje sama a potem ja jej śpiewam i szoruję do skutku:tak:

reklama
my tez planujemy wizyte dentystyczna:-p
ja ide na lakierowanie i może jak Ami zobaczy ze mi grzebia w jamie to ona tez sobie pozwoli:baffled: ale nie zauwazyłam aby miała jakieś plamki lub nalot...myje tez coraz ładniej, szoruje wszystkie i sprawnie jej to wychodzi a nawet gdyby nie to nie da tknąć swojej szczoteczki:-p

Alutka,Pszczoła- brawa dla Was , dzielne kobietki jesteście:tak:

Do góry