reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Kinguś stronaka śmieszna (Ale wychodzą różne twarze jak np wpisze sie imie zdrobniałe i jak normalne)

ZDROBNIALE: NORMALNIE:
to ja:
12010801.png
09120516.png

to mąż
08040212.png
16180208.png

a to synek:
18100908.png
07081810.png

reklama
Przperaszam, że tak post pod postem...

Calla owu mogła się przesunąć... ja powinnam mieć w piątek, ale najprawdopodobniej miałam w niedzielę... organizm to nie maszyna, kalkulatory daja przybliżoną datę, a mierzenie tempki i obserwacja śluzu sa pewniejsze... biały, lepki śluz jest niepłodny... a przytulanki były jak był ciągnący? jeśli tak to głowa do góry... ja to w ogóle nie mam śluzu i tylko na tempce polegam...

Gemini nie krępuj się, chlapnij sobie winko... to czasami pomaga, odstresowuje, ale pamiętaj nie załatwia problemów...

Elisabeth rzecz w tym ze u mnie ostatnie cykle mają równo 36 dni i ani jedne dzień mniej czy więcej :baffled:... ja do końca kalkulatorom nie ufam, obstawiam że owu była w niedzielę (mam taką nadzieję :-p) bo zaczęły boleć brodawki i śluz się zrobił biały...
a co do przytulanek to nie było wczoraj i w piatek, bo w czwartek, sobotę i niedziele sie nie oszczedzaliśmy:-p:-)
a u mnie z tym płodnym to też jak kot napłakał....

Gemini kochana każdemu się zdarza... a dobre winko... mniam mniam i jak pomaga:-):-p

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :-)

Bardzo dawno mnie tutaj nie było i wiekszośc z Was mnie nie kojarzy. Wpadłam tylko na chwileczkę pochwalić się tym, które mnie jeszcze pamietają, że przenioslam sie do watku "mam czerwcowych 2009" :-) Mam nadzieje, że nie zapeszę bo to dopiero poczatek ciazy, a do lekarza ide dopiero 3 listopada. Trzymajcie kciuki kochane :-)

Przesylam Wam pozytywne fluidki, buziaczki :-)

Witam nowe staraczki - Catedrę, Niunię 27 i Rubi! Trzymam za Was kciuki!:-D

super nastawienie tak trzymaj kochana! :-D a co do tempki hmmm moze morfologia z OB by cosik dala moze jakis stan zapalny w organizmie??
bardzo dobrze cie rozumiem ja tez mam 24 latka ale nadal bez dzieciatka ze wzgledu na meża i nadal czekam az sie odwazy... :dry: na szczescie widze postepy w jego mysleniu i od przyszlego roku jest szansa na rozpoczecie staranek! :tak:
Eve dziękuję za radę. poczekam jeszcze tydzień i rzeczywiście pójdę do lekarza. Dzisiaj już była niższa 36.8 więc myślę, że będzie dobrze:-)
Super, że mąż robi postępy. Sama to przerabiałam i doskonale Ciebie rozumiem. Powodzenia

ja narazie przestaje zaglądać na forum bo się niepotrzebnie nakręcam i doszukuje objawów,
ale pojawię się na początku przyszłego tygodnia i powiem wam czy @ przyszła czy nie, wiecie nadzieja umiera ostatnia więc promyczek jej gdzieś się we mnie jeszcze tli:)
Tez zastanawiam się czy nie zrobić sobie przezrwy z BB, ale tutaj tak fajnie jest!:-D
Oby @ nie przylazła do Ciebie!

Czesc dziewczynki, jakis mnie dołek złapał... może to ta pogoda taka dołująca i do tego myśl że do weekendu jeszcze 4 dni...
TE ważne dni są w trakcie a ja już bym chciała żeby była pora testownia. Obiecałam sobie że test dopiero po 11 listopada zrobie a to jeszcze tyyyyyle czasu :-(
Czy któraś z was testuje w tym czasie co ja? :sorry2:
Buziaki
Przytulam mocno i cierpliwości życzę, a na teściku oczywiście dwóch kreseczek.:-D
Cześć staraczki!!! Nie było mnie parę dni na forum bo miałam nadzieję że zamienię sie juz w fasolke ale niestety @ wrócila do mnie jak bumerang.
Przytulam i Ciebie! Życzę samych dobrych wyników i dobrych wieści od gina!

Dziewczyny a mnie dziś jakoś "nosi" nie mogę usiedzieć w miejscu.
Już bym chciała się znowu starać a tu nie ma jeszcze pierwszej @ :baffled:
Podobno jak się pojawi pierwsza @ to później już łatwiej tylko że ja się doczekać nie mogę :zawstydzona/y:
Trzymam kciuki aby w najbliższych dniach @ Ciebie odwiedziła!
Jak tam poszukiwanie pracy i testy?

Elizabeth zdrówka życzę!
W.kropeczko gdzie jesteś????

Tricolor gratuluję!!!

Pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Izabell96 na wizytę nie, ale jeśli chcesz coś zobaczyć na USG to trochę za wcześnie. Ja ostatnią @ miałam 22 września, podwyższoną temperaturę i wyraźny test. No i najważniejsze poronienie w marcu - więc strach podwójny...
to prawie tak jak ja 25 wrz :-), temp podwyższona no i test pozytywny, więc chyba na początku następnego tyg przejdę się do gina.
Tricolor gratuluje . :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczynki!

Ja jeszcze raz zadam pytanko czy jest gdzieś stronka o obserwacji śluzu?

pixella77 nie wiem czy dobrze rozumiem że monitoring owu to usg co miesiąc w dzień przewidywanej owulacji? Bo mi moja gin powiedziała abym przyszła tak koło następnej owu i wynikami badań.

Do góry