reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

znacz kogos komu to sie udalo ? po tym wszystkim co dowiedzialam sie od ginka mysle ze jest to tak prawdopodobne jak 6 w totka :-(
ale nie ma co przysmucac
kiedy mozna juz zrobic test tydzien po przytulanku czy to za wczesnie:-)

bez przesady z tą 6 w totolotka! - zauważ ile jest dziewczyn które poprostu wpadły...

myślę że na test jest za wcześnie poczekaj do terminu @
chociaż Alicji wysły dwie kreski 5 dni przed @.

reklama
jestem w 14 dniu cyklu ale trwa on u mnie od 24 do 28 dni wiec trudno wyliczyc co najgorsze jestem chyba bezsluzowcem bo bez wzgledu na dzien cyklu jest dosc sucho

Kurcze "bezsluzowcem" to cos nie tak , bo wiesz plemniczek, komóreczka jajowa i sluzik obowiązkowo bo bez tego plemniczki nie mają jak się wśliznąć:-) do jajeczka:sorry2::sorry2::sorry2:.
Kochana jeżeli nie pierwszy raz obserwujesz brak śluzu to radzę wizytę u gina, moze usg, żeby zobaczyć co tam się dzieje, bo to niepokojące jest:blink::confused::blink:

dzisiaj boli mnie brzuch tak troche jakby okresowo jest mozliwe ze to dopiero owu ? i miesiac jeszcze nie stracony... tylko ta szyja....

możliwe,że owulka się przesunęła :tak:, więc przyjemności wieczorkiem :tak:, może niech wieczorek zacznie sie od masażu ...... :-)

to jeszcze meza dorwac:) i bedzie dobrze
myslicie ze jest to mozliwe jedno przytulanko i ciaza czy trzeba sie troche wiecej pogimnastykowac

możliwe, możliwe "złoty strzał " i II kreseczki :tak:

kiedy mozna juz zrobic test tydzien po przytulanku czy to za wczesnie:-)
myśle, że to troszke za wcześnie, lepiej poczekać do terminu spodziewanej @ ...... :tak::-D:tak:

katarzynka1979 ja przed II miałam objawy jak przed @, białego śluzu nie miałam wcale tym razem więc główka do góry!!!!!

*Alicja* Wielkie gratulacje z powodu II :-) kolejna lipcóweczka na staraczkach...

Imagination...ja polecam krem na rozstepy z apteki!!!! Fissan nie jest drogi ale tłusty i skuteczny!!!....smaruj 1 x dziennie brzuch uda i boki + piersi....

bez przesady z tą 6 w totolotka! - zauważ ile jest dziewczyn które poprostu wpadły...
i to mnie troche doluje ze jak chcesz to nic z tego a jak nie to raz wystarczy i ciaza

myślę że na test jest za wcześnie poczekaj do terminu @
chociaż Alicji wysły dwie kreski 5 dni przed @.
czekam :-) chociaz nie jest to latwe

Kurcze "bezsluzowcem" to cos nie tak , bo wiesz plemniczek, komóreczka jajowa i sluzik obowiązkowo bo bez tego plemniczki nie mają jak się wśliznąć:-) do jajeczka:sorry2::sorry2::sorry2:.
Kochana jeżeli nie pierwszy raz obserwujesz brak śluzu to radzę wizytę u gina, moze usg, żeby zobaczyć co tam się dzieje, bo to niepokojące jest:blink::confused::blink:
dalam sobie jeszcze ten miesiac jesli nic z tego nie wyjdzie ide do ginka chociaz bylam przed 4 m-cami i niby wszystko bylo ok

katarzynka1979 ja przed II miałam objawy jak przed @, białego śluzu nie miałam wcale tym razem więc główka do góry!!!!!

ciągle latam i sprawdzam czy mam sluz - jhehehehe
zwariowałam już:) chociaż miałam się nie nakręcać

piersi mnie za bardzo nie bolą tylko takie bóle podbrzusza - takie jak na @ (mam takie specyficzne stąd wydaję mi się ze jednak @ przyjdzie - chociaz w sumie nigdy nie bylam w ciazy i nie wiem czy nie byłoby tak samo). Pamiętam tylko że kilka dni po owulacji tak mnie sziwnie szczypały sutki - były bardzo wrażliwe, pózniej to minęło.
Raz zauważylam kropelke czegos bialego wydzielająca się z sutka (ale to moze byc objaw podwyższone prolaktyny - robilam co prawda badania i lekarka napisala komentarz ze nie ma zadnych odchylen) - teraz juz sama nie wiem moze mi sie to wydawało bo nigdy się to nie powtórzyło...

i czuję ten ból podbrzusza jak na @ taki bardziej krocza niz podbrzusza:zawstydzona/y:
sorki ze was takimi szczegolami zarzuca:sorry2:

Imagination współczyje z powodu ząbka, mam nadzieję, że jakoś radzisz sobie z tym wstretnym bólem.
Och jak jabym chciała być w ciąży - marzenie- .... zazdroszcze.
Wyślij kilka fluidków na adres Pysia510, bo u mnie staranka się zaczynaja więc sama rozumiesz - fluidki niezbedne. Miłego dnia
Radzę sobie, bynajmniej staram się jak mogę. W 4 miesiącu pójdę do dentysty, ryzyko mniejsze, a muszę ząbki naprawić, bo bardzo zaniedbałam wizyty u dentysty... Tak więc trzeba będzie:no:
A fluidki proszę bardzo:
II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II :-)
Zafasolkowane kobiety kiedy zaobserwowałyście biały śluz jeden z ciążowych objawów?
Hmmm... sama nie wiem, ale na pewno na jakieś 5-6 dni przed terminem @... Był gęsty i biały... jak lekko zsiądnięte białko jaja kurzego (np.jak podczas smażenia), coś w tym rodzaju... Raz duuuzo, raz mało, ale jest do dzis... Choc teraz to bardziej kremowy, żółtawy...

reklama
Czesc dziewczynki :)

A ja oczywiscie nie wytrzymlam i zrobilma test i sa moje dwie wymarzone kreseczki :))))))))))) mam nadzieje, a nawet jestem pewna, ze tym razem wszystko bedzie ok :)
Alicja GRATULACJĘ życzę spokojnych 9 miesięcy, to jesteśmy już dwie na lipiec ja mam na 2 lipca a ty??
I już mam rozstępy w okolicach bioder... Mało widoczne, bo białe, ale są:baffled: można stosować normalny balsam do ciała, czy coś specjalnego????
Miłego dnia Kochane ;*
Ja stosowałam Fissan w aptece kupawałam ale jest mało wydajny i strasznie tłusty więc ja smarowałam tylko piersi ale teraz mam zamiar już od następnego tygodnia kupic chyba też Fissan bo piersi mam juz dosyć duże prawie o rozmiar wiekszy i zaczynam juz dbac o swoją skóre :-) a na brzuch poszukam coś innego.

Do góry