aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja tez nie przyzwyczailam synka do noszenia - w czasie czuwnia jest grzeczny jedynie nie lubi lezec plackiem -
Moja Julcia tak samo. Chyba, że jak ma w pieluszce albo ma czkawke to marudzi, ale tak to sobie lezy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie przyzwyczailam synka do noszenia - w czasie czuwnia jest grzeczny jedynie nie lubi lezec plackiem -

jestem pod wrazeniem ;-)

Gagunia - tak my z Sanya mamy dokladnie te hustawki i uwazam ze to bardzo dobry zakup. Mysle ze nie jest ona wcale zbyt gleboka - nasz Tobiaszek prawie od poczatku w niej siedzial.![]()

na poczatku byl zazdrosny, teraz juz trzy razy polizal mala, to pewnie niedlugo wskoczy jej na kolana na hustawke 

chyba ją przechwaliłam że jest taka spokojna

Moja mała jest wielką fanką bujania więc pewnie też nie będzie chciała z niej "schodzić". Ostatnio dziadkowie coś bąknęli że może by wnusi kupili huśtawkę i odciążyli mamuśkę
:-). Ja jestem jak najbardziej za:-):-):-)
calkiem fajna i mala nawet czasem sie uspokaja przy tym szumie bijacego serduszka