reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

reklama
Malwinko jeszcze ode mnie spóźnione życzenia przyjmij.
Wszystkiego najlepszego;-);-)

kwiaty.jpg

Slyszala ktoras z Was o lekarzu Olszewskim z Lux Med? Mam dzis u niego wizyte, bo podbrzusze nadal boli... Czy powinnam mu sie pozwolic badac ginekologicznie czy tylko porozmawiac??

kuuuurde, ale sie właśnie zmartwiłam :-(
Ja mam krew plusową, mój T minusową i... może być konflikt serologiczny jeśli dziecko odziedziczy Jego krew :-( Myślę, że w badaniach krwi by już chyba wyszło, czy jest konflikt czy nie... Muszę wypytać o to ginekologa, bo się martwię...
Mój T mówi, ze jak przy pierwszym dziecku jest konflikt, to z kolejnym może być problem i ponoć może to trwać do 15 lat zanim będziemy mieć kolejne dziecko...
Boję się :-:)-:)-(
Co robić??????:-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused:
nie masz się co bać bo konflikt jest wtedy gdy matka mam minus a ojciec dziecka plus więc uszy do góry i powodzenia życzę
:tak:

Ja mam krew plusową, mój T minusową i... może być konflikt serologiczny jeśli dziecko odziedziczy Jego krew :-( Myślę, że w badaniach krwi by już chyba wyszło, czy jest konflikt czy nie... Muszę wypytać o to ginekologa, bo się martwię...
Niestety u mnie jest ten sam problem. Zapytaj gin czy jest bedzie konflikt... jesli to pierwsze dziecko, a Ty nie mialas stycznosci z krwia RH-, to wszystko powinno byc ok... Napisz koniecznie co Ci gin powie!!

reklama
Ja stwierdzilam ze tez wywolam sobie @ od jutra zaczne brac duphaston i za 13 dni szanowna pani @ sie zjawi, tylko szkoda ze trzeba jej specjalne zaproszenie wysylac :wściekła/y:
A co Twoj gin mowil o castagnusie masz go brac nadal ???
bo juz nie wiem czy mam go odstawic czy nie ?!

Calla - cichutkie Gratulacje :-)

D O B R A N O C....

u mnie jeszce cicho..@ nie ma...:-:)-:)-(ale chyba tym razem zrobilam babola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po rozmowie z moim ginem uswiadomilam sobie ze zapomnialam sie zapytac po ile tabl dzienne tego oramentrilu mam brac, wiec zapytalam sie tesciowej(ja sama nie pamietalam:crazy::crazy:) bo akurat jak bralam pierwszy raz
bylismy u tesciow a ona ze bralam 1 dziennie przez 5 dni hmm wiec i tak zrobilam i tym razem. Wczoraj cos mi jednak nie pasowalo i zerknelam na pudelko od tabletek i tam jest napisane przez aptekarke 2x1!!!I teraz du....

Zadzwonilam przed minutka do mojego gina i kazal mi poczekac jeszcze ok tyg i jak @ sie nie pojawi to znowu wiziac na wywolanie ale tym raze 2x1!!!!
Uff troszke lzej mi siezrobilo. Ale jak i tym razem z jakiegos powodu nie dostane @ to chyba sie wykoncze psychicznie:baffled::baffled::baffled:
Zaczynam sie powaznie zastanawiac czy nie zalozyc nowego watku pt."Czekajac z utesknieniem na regularny cykl...."albo chociaz normalny..z owulka, z ladnym sluzikiem....ale sie rozmazylam:laugh2:Mam nadzieje ze to co napisalam ma jakis sens.:blink:

A co do castagnusa to powiedzial ze moge go bez problemu brac bo jest to lek ziolowy i na pewno nie zaszkodzi!.

Lilus19 trzymam kciuki za twoja @ teby tez w koncu przyszla. Buziaki
A wszystkim pozoatalym staraczkom zycze z calego serducha duzo optymizmu i wiary w to dzidzius w koncu sprawi tak dlugo wyczekiwana niespodzianke ;-):tak::-D

Do góry