reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Witam dziewczyny!
dziekuje za mile przyjecie :tak::-)

mozecie mi powiedziec o co chodzi z mierzeniem temperatury?
w pierwszej ciazy nigdy sobie nie mierzylam i nie bardzo wiem na czym to polega...
cos kojarze w ciazy temperatura wzrasta...
gdzie to sie mierzy pod jezykiem??

pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki...

reklama
Witam dziewczyny!

w pierwszej ciazy nigdy sobie nie mierzylam i nie bardzo wiem na czym to polega...
ja bardzo zadko miewam temperature nawet jak jestem chora wiec nie wiem czy ta metoda sprawdzialby sie u mnie...

Czesc dziewuszki!ja znowu mialam jednodniowa przerwe w BB,ale nie zebym chciala,poprostu znowu klopoty z kompem.chyba go wywale na smietnik.gratuluje wszystkim zafasolkowanym.ciesze sie waszym szczesciem.moze kiedys w koncu przyjdzie czas na moje szczescie.jak sie czujecie dziewczynki testujace 11,bo u mnie oprocz lekkiego bolu piersi(typowego na @)kompletnie nic sie nie dzieje.lepiej zeby bylo tak niz jakies urojone objawy ciazy,ktore mialam w zeszlym miesiacu.no coz!moze w nastepnym miesiacu.jestem pozytywnie nastawiona.ciesze sie ,ze mam regularne cykle,wiec kiedys musi sie udac.pozdrawiam was cieplutko!BUZIACZKI!!!!:-):-):-)

Witam dziewczyny!

ja bardzo zadko miewam temperature nawet jak jestem chora wiec nie wiem czy ta metoda sprawdzialby sie u mnie...

Temperature mierzy sie w odbycie,buzi,a najlepiej w pochwie,no i zawsze rano przed wstaniem z lozka.witaj w klubie!

To znowu ja!mam pytanko:czy zagniezdzenie sie zaplodnionego jajeczka wystepuje u kazdej kobietki w konkretnym dniu liczac od zaplodnienia,czy bywa z tym roznie?

Emma dzieki! a czy dobrze rozumiem ze podczas ciazy wzrasta temperatura?
przed chwila mierzona w buzi wskazuje 37,2... dziwne...

czytalam gdzies ze zagniezdzanie jajeczka moze trwac od 3 do 10 dni.

Emma dzieki! a czy dobrze rozumiem ze podczas ciazy wzrasta temperatura?
przed chwila mierzona w buzi wskazuje 37,2... dziwne...

czytalam gdzies ze zagniezdzanie jajeczka moze trwac od 3 do 10 dni.
Normalnie 3 dni przed @ temp.opada,jesli sie utrzymuje,to jest prawdopodobienstwo ciazy.jesli w twoim przypadku tak jest,to zycze powodzonka.:-):-):-)

jak sie czujecie dziewczynki testujace 11,bo u mnie oprocz lekkiego bolu piersi(typowego na @)kompletnie nic sie nie dzieje.lepiej zeby bylo tak niz jakies urojone objawy ciazy,ktore mialam w zeszlym miesiacu.no coz!:-):-):-)

Ja mam ciagle te same bole w podbrzuszu - teraz juz nie bola mnie jajniki, tylko tak w srodku okolo 5cm ponizej pepka. Spedzam dzisiejszy dzien w lozku, wiec nie wiem jak by bylo gdybym zaczela chodzic. Piersi mnie zupelnie nie bola - zreszta w ogole bardzo rzadko mnie bola.

emma2 pisze:
czy zagniezdzenie sie zaplodnionego jajeczka wystepuje u kazdej kobietki w konkretnym dniu liczac od zaplodnienia,czy bywa z tym roznie?

Podobno między 5-7 dniem.

Witam ponownie,
Lilu19 Dzięki za miłe słowo:-)
Dziś jest 21 dzień i pewnie to za wczesnie żeby cokolwiek stwierdzić, jednak mam pytanie, czy któraś z Was brała Luteinę pod język, czy jej skutkiem jest tylko wywołany@ czy można mieć pewność ze jajeczkowanie było w następnym cyklu?
Niepewność jest straszna, najlepiej by było zaplanować i hyc i od razu wiadomo, pamiętam jednak jak strasznie się cieszyliśmy z wiadomości o pierwszej ciąży, tylko wtedy nie mieliśmy takich problemów...
Aha jeszcze jedno, czy to mierzenie temp można zacząć każdego dnia? Czy to tak jest że przy ciąży utrzymuje się podwyższona temp a jak nie to wyższa jest tylko przy owulacji?
Pozdrawiam serdecznie;-)

reklama
Ja mam ciagle te same bole w podbrzuszu - teraz juz nie bola mnie jajniki, tylko tak w srodku okolo 5cm ponizej pepka. Spedzam dzisiejszy dzien w lozku, wiec nie wiem jak by bylo gdybym zaczela chodzic. Piersi mnie zupelnie nie bola - zreszta w ogole bardzo rzadko mnie bola.

Podobno między 5-7 dniem.
Nie chce cie nakrecac,ale ten bol,w tym miejscu,to jeden z objawow ciazy.mam nadzieje,ze to wlasnie twoj miesiac.trzymam kciukasy.kiedy testujesz?:tak::tak::tak:

Do góry