Kate_Bush
Fanka BB :)
ja uzywam chusteczek babydream z rossmana i mi sie sprawdzaja.a pieluchy to pampersy-wole wiecej dac ale miec pewnosc.ale mam tez slep and play tylko za duze kupilam i czekaja,zobaczymy czy sie sprawdza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
) i kupilam 4 takie zestawy, jeszcze dwa sensitive mi zostaly, ale dokupilam dzis jedneko 6-paka zielonych, sliiicznie pachna :-) 
czasem jak mala jedzie w foteliku i zrobi wielka qupe, to ubrudzi sie po pachy, gora wychodzi
ale to chyba tej pozycji wina, nie pieluszek. zamierzam lada dzien (czekam na promocje z gazetki w selgrosie
) kupic juz 3 rozmiar, ale to juz beda te active baby, ciekawe, czy tez sie sprawdza? mam tez slep and play tylko za duze kupilam i czekaja,zobaczymy czy sie sprawdza
co prawda wprowadziłam je dopiero jak zaczęłam z julcią naukę nocnikowania. w ciągu dnia ich już nie nosi (bo ładnie robi na nocniczek) ale na noc w dalszym ciągu jej je zakładam i są ok.
to nie to ;-)...