kasia -musze spróbować nowych pampków fakt bo normalnie ciągle pranie jest ...Z tymi chłopcami hihihi
mój po szczepieniu też płakał fakt tam się szybko uspokoił ale w domu wieczorem tak płakał jak by go ze skóry obdzierali już myślałam że jest coś nie tak :-
-(ale usnoł i było ok...
Strasznie się ślini i pcha do buzi rączki-kurcze moja Julia jak miała 2 miesiące to jaj ząbki zaczeły wychodzić coś mi się zdaje że jemu też ,ale to są narazie przypuszczenia...
mój po szczepieniu też płakał fakt tam się szybko uspokoił ale w domu wieczorem tak płakał jak by go ze skóry obdzierali już myślałam że jest coś nie tak :-
Strasznie się ślini i pcha do buzi rączki-kurcze moja Julia jak miała 2 miesiące to jaj ząbki zaczeły wychodzić coś mi się zdaje że jemu też ,ale to są narazie przypuszczenia...

nie współżyliśmy ze sobą na kilka dni przed owu (bo dziewczynki robi się przed) dopiero kilkanaście godzin po.żeby dokładnie określić termin owulacji, robiłam przez kilka miesięcy testy owu:-) no ale jak widać, nie zawsze się to sprawdza:-) 
u mnie z tym angielskim byloby bardziej niz kiepsko heh...