reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Sorki ze tak samolubnie ale wpadlam tylko pochwalic sie jednym z pierwszych usmiechow mojej niuni
Pozdrawiam i zycze milego weekendu, zajrze do Was jutro

A wiec...USMIECH DLA MAMUSI...BOZE JAK JA JA KOCHAM

Załączniki

• usmiech.JPG
    usmiech.JPG
    74,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam jeszcze raz gratuluje. Wasze dzieciaczki sa sliczniutki i urocze. moj synus tak mnie zajmuje ze nie mam czasu na nic.

Czesc dziewuszki.
Ja dzisiaj zmeczona, bo Patryk cały dzien był na uczelni, a ja sama z małym, ktory od rana nie spi i był strasznie marudny... A krostki na twarzy i troche na dupce dalej ma, a dzisiaj mi sie jego kupki nie podobaja i sie zaczynam martwic zeby czasem to jednak skaza nie była :-( Na razie czekamy i mam nadzieje, ze ładnie zejdzie.

No nic uciekam, zaraz kapiel i cycek, heh. A dzisiaj moj przyjaciel ma urodzinki i bym sobie poszla na imprezke, ale nie da rady :-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki!!!
Na chwilkę tylko wpadam się przywitam - na nieobecnościach kilka fotek naszej kruszynki.

Zmęczona... szczęśliwa, dużo by opowiadać. Ważne, że już w domku. Mariczka chwilowo śpi (a to rzadkość, więc mogę pisać.

Odezwę się pewnie jutro, bo dziś padam.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny !! Dzięki za wsparcie i doping !! mam nadzieję, że już wkrótce się przyda....

Super macie z tymi dzieciaczkami !! choć widzę, że wcale lekko nie jest...ehhh...jak się nasz wreszcie raczy pojawić to będę miała od kogo czeropać wiedzę !!

Kate - witamy z powrotem !!
Agamir - witam ponownie
Agniesia - gratuluje uśmieszku !!
Wanilia - udanej kąpieli!! hmmm..mi by się relaksacyjna też przydała...

Wiecie co?? medal to mi się należy, ale nie za wytrwałość, ale za ilość złości w sobie !! Już mi przeszło, ale do południa do byłam chodzącą bombą... a że tylko M był pod ręką, to biedny trochę pocierpiał.... Miałam straszną ochotę się kłócić, wszystko mnie drażniło i denerwowało... Normalnie strasznie byłam zła.... może dlatego, że w nocy byłam pewna, że dzisiejszy dzień spędzę w szpitalu, a tu nic. Pokłociłam się z M nawet o ilość oczek w rosole, czy ma być dużo czy mało, o to że za wolno je śniadanie, a jak zaczął jeśc szybciej to o to, że ze mną nie rozmawia... normalnie jak jakiś koszmar !! a jak nie próbował się bronić i kłócić ze mną (bo widział, że jestem rozdrażniona), to jeszcze bardziej mnie to denerwowało... jakbym jakimś cholerykiem była... ale już mi przeszło na szczęście... wróciliśmy ze spacerku i jak podcvzas chodzenia łapały mnie skurcze, tak po przyjściu do domu wszystko znikneło... już straciłam zupełnie nadzieję i nastawiam się na oksytocynę w szpitalu.... pytanie tylko jak szybko ona zadziała... a najchętniej to w poniedziałek rano cesarka... ehhhh... to tyle o mnie.

Miłego wieczorku!!

KATE WITAJ KOCHANA :tak:
WANILIA dobrze ze sie choc troche uspokoilas :tak:
MARTYNKA a moze przejdz sie z malym do lekarza ?

Ja u mojej malej zauwazylam dzis jedna chrostke na raczce i tez robi takie zadkie kupki :baffled:Moja mala zazwyczaj tylko marudzi ale dzis placze w nieboglosy czasem ale butla niestety pomaga :dry:I mala jest spokojna .
Moj M w pracy mama nosi Oliwcie bo palakala strasznie a teraz ma czkawke

CZY WASZE DZIECI TEZ CZESTO MAJA CZKAWKE ? BO MOJA ZAZWYCZAJ PO KAZDYM JEDZENIU I CO NA TO ROBICIE BO JA NIC CZEKAM AZ PRZEJDZIE ALE TO STRASZNIE DLUGO TRWA :confused:

Oliwia po 6 godzinach aktywnosci pospala pol godziny i zas juz nie spi Ja jestem zmeczona i juz nie wiem co mam robic boje sie ze nerwowo nie wytrzymam:dry:Ale jak malutka tak strasnzie dzis plakala to JA SIE RAZEM Z NIA POPLAKALAM :cool2:TAK MI ZAL JEJ BYLO BO TAK STRASNZIE PLAKALA :dry:

Dobranoc mamuski bo jak tylko Oliwia sie uspi to ja tez ide spac bo nie wiem jak to dlugo potrwa

ANIU tule cie mocno Do poniedzialku niedaleko i nie dziwie sie ze chcesz cesarki ale moze lepiej jak dadza oksy zreszta napewno cos beda dzialac wiec sie poddasz i napewno uropdzisz i juz tylko to czekanie bedziesz wspominach :-)
Zycze jeszcze troche cierpliwosci i 3 mam kciuki zaby moze jutro sie cos zaczelo :-)
Nie dziwie sie ze tak sie klocilas ja bym miala identycznie

CZes dorotka. Nasz Antos tez ma czkawke i to czesto i dlugo. Pediatra powiedział ze to na zmiane temperatury albo jak zrobi siku wtedy bedzie mial czkawke bo zmienia sie jego temperaturka. Daje rumianek luwode z miodkiem tak mi kazano. Pozdrawiam serdecznie

Witaj Aniu serdecznie pozdrawiam Trzymam kciuki . Z perspektywy czasu powiem ci ze cesarka to szybkie rozwiazanie ale potem nie jest zbyt fajnie. Mam powikłania i chodze po lekarzach do tego brak mleka szkda gadac. Juz niedług bedziesz ze swoja kruszynka i to najwazniejsze.

reklama
Do góry