Witam wszystkie staraczki
Widzę, że większość ma długi weekend tylko ja chyba w pracy byłam. Dobrze, że ten tydzień się zaczął bo do ginka w tym tyg z moją fasolką idę Wysyłam fluidki II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II
Złapałam :-) przydadzą się na jutro :-):-):-)

??
proponuje Ci poczekac 2 tygodnie i zrobic tescik (lub po 10dniach od owulki -betke -bo pewnie 2 tygodnie bedzie Ci ciezko wytrzymac w niepewnosci) - trzymam kciuki oby te objawy bardzo wczesne nie byly nadaremne.
tz. dwie kreseczki na tesciku, radosc wielka, a potem @)..... a tu widze u ciebie juz fasolka!!!!! Gratuluje Ci kochanie bardzo serdecznie i strasznie mocno sie ciesze!!!!!
;-)

A ja u Ciebie samopoczucie??? jak pogoda na zachodzie, bo u mnie od rana wiatr glowe chce wyrwac i leje tak, ze prysznica brac juz nie trzeba w domu
, a po drugie marna ze mnie kucharka