reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Hej Dziewcznki! ja rózniez przypadkowo tu trafiłam ale bardzo sie ciesze...moja historia"starania się" jest nieco dłuzsza i bardziej skomplikowana( prawie 3 lata,szpital,2 poronienia w tym jedno zakonczone zabiegiem" sporo badan itp ale nie trace nadziei mimo wszystko) 1-szy raz w tym cyklu zastosowałam testy owulacyjne no i czekam na @-póki co dzien sie spoznia:-)-dodam ze 3ci test owulacyjny dokładnie wskazał to na co czekałam i było przytulanko wiec...zobaczymy
kazda z nas to jakas inna historia,na swój sposób osobista tragedia ale najwazniejsze nie tracic nadziei i dziewczyny!!!-jak lekarz po około roku bez ciązy nie robi Wam zadnych badan i kaze Wam działąc dalej to zmiencie lekarza jak najszybciej!!
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie miejmy nadzieje;-)

reklama
emma2 co u ciebie @ juz jest (pytalam cie juz raz ale chyba przegapilas:-)) jak dlugie masz cykle kiedy owu robisz testy na owu i kiedy testujemy
Oczywiscie @ juz jest,przyszla 2dni pozniej,ale przyszla.o dziwo chumorek mnie nie opuszcza.mam cykle 26-28 dni .dzisiaj zakupilam wiesiolka i zaczynam brac 2 razy 2 kapsulki.testy owu oczywiscie tez kupie i z usmiechem na buzce dzialam dalej.wiesz jeszcze nie ma tej mojej fasolnki,a ja juz ja strasznie kocham.troche sie ociaga z przyjsciem na swiat,ale wyczai najlepszy moment i napewno sie pojawi.mam nadzieje,ze bedziemy razem robic testy owu,a potem testy ´ciazowe.jak dlugie ty masz cykle?:happy::happy::happy:

Adolfinko no widzisz jaka ze mnie streciucha niedobra :angry:

wlasnie mama mi mowila ze facet ktory wyjechala mojemu sw. pamieci kuzynowi i moj kuzyn gwaltownie skrecil zeby w niego nie wjechac i walnol w drzewo ponoszac smierc na miejscu mial 2 promile alkoholu we krwi :wściekła/y: przez alkoholika ktory prowadzil popijaku zginol mlody czlowiek :no:

Głupota jest prywatna, tylko jej skutki społeczne :crazy::crazy::crazy:

Hej Dziewcznki! ja rózniez przypadkowo tu trafiłam ale bardzo sie ciesze...moja historia"starania się" jest nieco dłuzsza i bardziej skomplikowana( prawie 3 lata,szpital,2 poronienia w tym jedno zakonczone zabiegiem" sporo badan itp ale nie trace nadziei mimo wszystko) 1-szy raz w tym cyklu zastosowałam testy owulacyjne no i czekam na @-póki co dzien sie spoznia:-)-dodam ze 3ci test owulacyjny dokładnie wskazał to na co czekałam i było przytulanko wiec...zobaczymy
kazda z nas to jakas inna historia,na swój sposób osobista tragedia ale najwazniejsze nie tracic nadziei i dziewczyny!!!-jak lekarz po około roku bez ciązy nie robi Wam zadnych badan i kaze Wam działąc dalej to zmiencie lekarza jak najszybciej!!

Witami staraczke optymistkę :-) , jezeli chodzi o optymizm to mamy chwilowe braki ale z małymi wyjataki, na szczeście:blink:.
Tak kazda z nas to inna historia ale cel ten sam.
Powodzenia i czuj sie jak u siebie :tak::rolleyes::rolleyes::tak:

Fajnie,ze jestes z nami.mam nadzieje,ze tobie sie uda,bo wiesz to forum jest magiczne,tutaj sie spelniaja marzenia,niektorym szybciej,a innym pozniej.wystarczy tylko gleboko w to wierzyc.pozdrowka.:tak::-):tak::-)

Jejku dziewczyny! normalnie tak mi sie fajniutko i mega optymistycznie zrobiło ze chyba jutro polece po tescik:)..za kazdym razem sobie obiecuje ze poczekam ok tygodnie po @...no ale sie nie da!!!!z jednej strony te kilka nastepnych dni to dni nadziei a z drugiej człowiek by chciał juz natychmaist wiedziec-ale to wszystko jest pokręcone
pozdrawiam i dam znac co i jak w ciągu najblizszych kilku dni

Oczywiscie @ juz jest,przyszla 2dni pozniej,ale przyszla.o dziwo chumorek mnie nie opuszcza.mam cykle 26-28 dni .dzisiaj zakupilam wiesiolka i zaczynam brac 2 razy 2 kapsulki.testy owu oczywiscie tez kupie i z usmiechem na buzce dzialam dalej.wiesz jeszcze nie ma tej mojej fasolnki,a ja juz ja strasznie kocham.troche sie ociaga z przyjsciem na swiat,ale wyczai najlepszy moment i napewno sie pojawi.mam nadzieje,ze bedziemy razem robic testy owu,a potem testy ´ciazowe.jak dlugie ty masz cykle?:happy::happy::happy:
ja mam podobnie jak ty 25-28 a co to za historia z tym wiesiolkiem ja wiem tylko o kwasie foliowym (lykam go juz prawie rok mam nadzieje ze nie mozna przedawkowac:-)) testy owu juz kupilam ale nie mam pojecia kiedy zaczynac niby na opak stoi cykl 25dni- 9dnia 26-10 itd ale jak dlugo mam liczyc ten cykl jak jest opozniona@ takze masakra ale jakos damy rade co nie?:-)

i oczywiscie witam nowe staraczki ale mam ostrzezenie to uzaleznia;-)

wiem wiem ze uzaleznia :) jak byłam w ciąży kiedys to tez wciągneło mnie w forumowanie:) tym bardziej zre musiałam caly czas lezec i to było super zajecie;)

reklama
Do góry