Witam dziewczynki po tygodniowej nieobecności:-)
Aleście nasmarowały postów że hoho...

więc raczej nie będę próbować odnosić się do wszystkiego co napisałyście.....

:-)
Pysiaku jak tam u Ciebie - Ty juz chyba w tym cyklu po starankach prawda? kiedy testowanko?
Lilu na takie informacje brakuje słów które mogłyby cokolwiek pomóc, bo tym bardziej trudno zrozumieć takie zrządzenia losu, dużo siły dla Ciebie i Twojej rodziny
.. a jesli chodzi o jedną bardzo bladą kreseczkę na teście to ja taką miałam w tym cyklu bardzo bladą przy pierwszym teście (robiłam dwa jednoczesnie na Quick Vue nic nie pokazało a na Pre-Test była właśnie taka bladziutka), nastepnego dnia zrobiłam betę i miałam 43,5

;-) tak więc trzymam kciuki
Pixelko ja mam pytanie do Ciebie.... pamiętam że i Ty ostatnio przed wizytą kontrolowałaś betkę i pieknie Ci rosła najpierw 200-coś, potem 800-coś

a przy jakiej byłaś na usg? moja urosła w poniedziałek 1107, dzisiaj 2242 i się waham czy iść jutro na usg czy poczekac jeszcze tydzień, nie chcę sie denerwować jesli usg mało wykaże, napewno rozumiesz.... a czytałam że echo zarodka, poza pęcherzykiem który wtedy powinien być oczywiście widoczny, jest przy 5000...może Ty wiesz jak sie ma hcg do usg?.......
Nenius zdrówka dla córci, mam nadzieję że już ma się lepiej.....
Coś naszych dziewczyn też za często ostatnio nie widać,
Kinguś, Elisabeth halo halo

No i
Imagination też nic nie pisze.....
Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczorku