reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczyny:-)

Ja właśnie wróciłam z całą brygadą rodzinną od teściowej więc kawusia zaliczona:tak:

Joanna, mam nadzieję, że to nic poważnego z twoją dzidzią, niech szybko gardełko jej zdrowieje:tak:.

Życzcie mi powodzenia, jutro składam podanie o pracę. Starszy maluszek pójdzie do przedszkola, a do młodszego przyjechałaby moja mama. Ale to dopiero wstępny plan. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy się uda.

Życzę miłego wieczorka. Do następnego spotkania. Lecę, bo moi mężczyźni wołają jeść:-)

reklama
Witam niedzielnie
no a dzis dla odmiany to ja jestem tak wkurzona na swoego m ze szok :szok: przyjechal w nocy po 3 i rano kolo10 zas pojechal i dopiero teraz przyszedl spowrotem bo byl znajomemu pomagac przy budzie ... na targu :wściekła/y: kto to widzial zeby on szedl w niedziele robic :confused::no: ehhh ale mam ciete na niego a jeszcze w dodatku maly jak wstal popoludniu to taki marudny ze myslalam ze wyjde juz z siebie i stane obok :wściekła/y:

joe alex- w takim badz razie powodzenia zycze - tzrymam kciuki :tak:
joanna73 - dobrze ze Gabi nic powazniejszego sie nie stalo - ale wiem co to znaczy moja mama tak sie strachu najadla przy mnie jak mialam nie caly roczek... ale to juz byla powazniejsza sprawa - tez pociagnelam miske z wrzatkiem i wylalam ja na siebie i bylam tak poparzona ze musialam jechac do szpitala a sukienke zdzierli mi razem ze skora :szok: ale nie mam juz zadnej blizny wszystko mi sie zagoilo :tak: i zdrowka dla Gabi :tak:
klaudynka - i co wyspalas sie bo pozno spac poszlas :tak: zabki wyjda raz dwa choc moj ma nie cale 10 miesiecy i ani jednego :szok: a tez sie meczy borok :no:

milego wieczorku

Patrysia, widzę że dzisiejszego wieczoru to ty masz kłopotki z facetem:no:. A popyskuj trochę na niego to ci przejdzie.

A wiecie co, ja też myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! Na "naszej klasie" odezwała się do mojego męża jego była dziewczyna, z którą się nie kontaktował od co najmniej 6 lat:wściekła/y:. Mąż od razu wywalił ją ze swojego profilu, ale coś w nim drgnęło:baffled:. Nie kopnęłybyście gadzinę (tzn. mojego męża) w dupsko? Bo ja mam chęć. Zazdrosna jestem, choinka a tu taka była mi bruździ:no:

Srednio sie wyspalam pobudka byla 8.30 rano a po wczorajszym relaksie glowa strrrrasznie bolala ale juz jest wporzadku:-)

Maly dzis wcale mleka nie pil nic a nic, tylko obiadek wmusilam czekam az usnie to go dopadne pocichaczu i musi butle zjesc:angry:

Moj wrocil jakos kolo 3 jak i ja poszlam spac okazalo sie ze chlopcy poszli do baru ze striptizem:szok:, ale oczywiscie tego w planie nie bylo tak tylko im wyszlo, a ja oczywiscie mu wierze :-D

No ja juz wiem cyckow sie naogladali i golych lasek przetanczyli od groma kasy Lajdusy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Podobno laski siadealy im na kolana i tanczyly dla nic toples trzesac cycochami a to oczywiscie extra platne jest----> juz ja go urobie skur..... jeszcze sie cieszy!!!!:angry:

JA Z NIM ZATANCZE DZIS WIECZOREM ZYC MU SIE ODECHCE!!!

Wystrzelac w piiiii....Faceci To Swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOE ALEX ja mam bazuke na mojego bydlaka!!

joe alex myślę że nie masz co być zazdrosna, tamta już nie ma szans, a że się odezwała to nic nie znaczy, może po prostu chciała dowiedzieć się jak mu się życie potoczyło, fajne są takie dawne znajomości :tak::tak::tak:
patrysia mojej pierwsze ząbki wyszły jak miała 8m-cy, dwie górne jedyneczki jednocześnie, nie masz co się martwić tylko cierpliwie czekać:tak::tak::tak:
Klaudynka jak zauważyłaś ząbki to nie masz co się zamartwiać,że jeść nie chce tylko to przeczekać i lepiej podawać łyżeczką, ponoć wtedy dziąsełka tak się nie podrażniają:tak::tak:
U nas pogoda do bani, byliśmy rano na giełdzie ale nic nie kupiłam no i co za tym idzie kasy nie wydałam:-):-):-)
Wczoraj M nie wykorzystałam, ale dzisiaj to się chyba szykuje upojna noc;-);-);-);-)

No ja juz wiem cyckow sie naogladali i golych lasek przetanczyli od groma kasy Lajdusy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Podobno laski siadealy im na kolana i tanczyly dla nic toples trzesac cycochami a to oczywiscie extra platne jest----> juz ja go urobie skur..... jeszcze sie cieszy!!!!:angry:

JA Z NIM ZATANCZE DZIS WIECZOREM ZYC MU SIE ODECHCE!!!

Wystrzelac w piiiii....Faceci To Swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOE ALEX ja mam bazuke na mojego bydlaka!!

To ty też mu potrząśnij piersiami dziś wieczorem żeby wiedział co stracił;-);-):tak::tak:

reklama
Do góry