reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kochane dawno u was nie bylam :) le juz sie poprawiam :)
U ns ogolnie bez zmian :) A mamy nowego laptopa :) ten stary 2 razy nam sie zepsul i za 3 razem wymienili na nowego :)

I NAJWAZNIEJSZE :)
znalazla sie moja torebka z cala zawartoscia, portfel, telefony, pienidze karty wszystko :)

reklama
to znow jo :-D
iwoneczka - dobrze ze torebka sie znalazla :-D i fajnie ze macie nowy laptop bedziesz czesciej zagladala do nas ;-)
aluska -pewnie bylo by wygodnie ale swojej grubej dupy tam nawet nie zmiesci :-p

heh ja z nudow wklejam zdjecia na nk :-D

Laski współczuję konfliktów z Waszymi życiowymi partnerami:-(
to przykre jeżeli w związek wkrada się kłamstwo i zdrada:baffled:
ja nie wiem czy w takiej sytuacji potrafiła bym przebaczyć ale m. mnie nigdy nie zdradzi :sorry2: jest bardzo o mnie zazdrosny także nie sądze żeby na jakąś inną laskę poleciał:sorry2::tak::tak:

Witam kochane dawno u was nie bylam :) le juz sie poprawiam :)
U ns ogolnie bez zmian :) A mamy nowego laptopa :) ten stary 2 razy nam sie zepsul i za 3 razem wymienili na nowego :)

I NAJWAZNIEJSZE :)
znalazla sie moja torebka z cala zawartoscia, portfel, telefony, pienidze karty wszystko :)
Iwoneczka fajnie że masz nowy laptopik:tak::tak::tak:
Super że torebka z całą zawartością Ci się odnalazła :tak::tak::tak:

Ja zgubiłam dowód 3 miechy temu i jeszcze sobie go nie wyrobiłam :sorry2::zawstydzona/y: nie mam kiedy :zawstydzona/y:
Patrysia nieżle by wyglądała taka stara torba ( za przeproszeniem) i w foteliku na dodatek:laugh2::laugh2::-p:laugh2:

Myślę, że doskonała terapią dla każdego kto twierdzi, że wychowyjąc dziecko nic się nie robi, jest całodzienna, najlepiej kilkudniowa opieka nad dzieckiem :))))

Wyobraźcie sobie mężów po kilku dniach NICNIEROBIENIA przy dziecku!

Ja nie usłyszałam na szczęście tak przykrych słów od swojego męża. Liczę, że ich nigdy nie usłyszę.

Miłe Panie, apeluję - nie dajcie sobie wmówić, że nic nie robicie!

S.

Witam ponownie wszystkie dziewczyny :-D
Moj wrocil i spi juz!!! a maly rozrabia niewiem jak wasze dzieci ale moj ma 6 miesiecy i normalnie jest caly czas w ruchu nawet jak spi to pelaza po lozeczku:-)

Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo:tak:
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnie:) Narazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)

Co dziewczeta robicie wieczorowa pora?? POZDRAWIAM:-)

reklama
Subtelna mam nadzieje ze moj mi nie powie ze nic nie robie chociaz powiem szczerze czasami podpytuje co robilam:-)
Dobrze ze my kobiety mamy podzielnosc uwagi i potrafimy robic kilka rzeczy w tym samym czasie hehe:) Im by bylo ciezej opiekowac sie dzieckiem gotowac obiad i robic jeszcze 5 innych rzeczy w tym samym czasie:-Dhhehehe

Do góry