kinguś
Nie poddam się
Witaj skarbie:-) Czekamy na CiebieCześć kochane dziewczynki :-)
Wieki mnie tu nie było, weszłam na chwilkę żeby zobaczyć co tam u was, a tu tyle nowych staraczek że szok. Niedługo dołącze do was a raczej do staraczek 2009JUZ NIEDŁUGO ZACZYNAM STARANKA

Ja też się cieszę z @Super że @ pojawiła się! już niedługo do nas dołączysz!? Jak tam z pracą. Zdecydowałaś się?:-)

Nie ma co się męczyć, jak masz możliwość to pewnie że idźpowaznie zastanawiam sie na l-4 od polowy grudnia.. co sadzicie czy to nie za wczesnie???

Zdrówka życzę, mam nadzieje że już się lepiej czujesza ja .... ehhh... jestem na antybiotuku i pisze do was z pracy!![]()

Kochana tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki, ciągle wierzę ;-);-);-);-);-);-);-);-);-) Jak będę miała więcej czasu to się odezwę.Dzisaj powinna sie zjawic u mnie @ op duphastonie ale jak narazie ani jej nie widac ani nie slychac nawet mnie brzusio nie boli co zawsze mi troche dokuczalza to mam duzo bialego sluzu i cos mnie czesciej gania dzisiaj siusiu, juz bylam w toalecie od 7 rano 4 razy, ogolnie to tyle siusiam zwykle przez caly dzien
no nic nadal czekam....
znajac zycie to przylezie jutro spozniona co po duphastonie nigdy mi sie nie zdarzylo![]()
Zapiszę się gdzieś między 10 a 13 dcKingus- co u Ciebie, kiedy idziesz na usg zobaczyc czy wszystko gra ?

Ja się nie znam:-(żadna mi nie pomoże:-(
Uda się na pewnoMy tez sie staramy 2 lata.problem w tym,ze obydwoje jestesmy zdrowi i sie nie udaje..na poczatku tez malam dystans,ale teraz juz mnie sily opuscily i dopada mnie zlosc.moze kiedys sie uda?![]()

Lilu przytulam mocno
Ostatnia edycja: