reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa - mi powiedzieli, że nie musi być nawet pierwszy mocz z rana, krew mi pobierają też podczas wizyty i nikt nie każe mi się głodzić do 15. Ja też się budzę często w nocy bo mam sucho aż po krtań i popijam wode niegazowaną.

Aniamanu - gratuluję pożegnania czopa, super!!

ewelw - ja mam tak od początku 7 miesiąca, teraz mam nawet skurcze bolesne, ale szyjka zamknięta i 3 cm.

Super, że MARZYCIELKA już ruszyła z miejsca i coś się dzieje. Niestety wydaje mi się, że tak to jest z wywoływaniem porodu - jak organizm sam nie jest gotowy, to trudno go zmusić i wtedy kobieta się długo męczy... Mam nadzieję, że Kasia urodzi szybko i sama, bo chyba najborsze co to zwijanie się w bólu kilka godzin, a na koniec cesarka.... Marzycielka - trzymam mocno kciuki!!! Do dzieła kobitko!!

villomo - mojej ciotce wyszła w drugiej ciąży, nic z tym nie miała robić jak dobrze pamiętam.

kana - mój mężuś dotrwał do końca, był przejęty bardzo, nawet nie słyszał co do niego mówili, do przecięcia pępowiny 3 razy go położna wołała, a ten taki zajarany, że nic do niego nie docierało, w końcu ja musiałam krzyknąć, Robert tnij do cholery, dopiero się ocknął i przeciął, hehehe. Potem cały czas przeżywał jak ona jest fajna i co ma po nim hihihi.

reklama
No to mam nadzieję,że z ranka jak wejdę to będą dobre wieści od marzycielki ;-)

Ja uciekam lulkać bo mam dziś tak skopany brzuchol przez moją córę że dotknąć się nie mogę.....

Kolorowych snów ;-)

Dzień dobry...ja jak zwykle pół nocy nie przespane ale to normaaa z moim katarem :/
Agatkas- aaa kojarze te stronke, ale nie mialam okazji na niej pograć..pora to zmienić :)
villemo- w szpitalu w którym ja chcę rodzic nie robia..ale poważnie zastanawiam sie nad kupnem tak zwanego zestawu domowego :]

Witam z ranka!
Wiem że nie było mnie jakieś czas ale to choróbsko strasznie mnie męczyło dziś mam już tylko katarek:tak:ale noce mam ostatnio okropniste wogóle spać nie potrafię tak mnie męczy zgaga i boli podbrzusze,że żadna pozycja nie odpowiada w spaniu :-(ale jeszcze tylko 5 tyg muszę wytrzymać. W piątek mam wizytę u gina i nie potrafię się już doczekać - ciekawe czy mała się już odwróciła;-)

Widzę ża nasza Kochana Marzycielka nadal w dwupaku ;-)
TRZYMAM KCIUKI MARZYCIELKO ZA CIEBIE !!!!!!

Witam Mamuski
Dzisiejsza nocka przerąbana, w sumie to smacznie bym sobie spała, ale piec mi nie dał, obudziłam sie o 2 w nocy, bo coś burczało, poszłam do kotłowni i okazało sie że wentylator w piecu nie chodzi, nie wiadomo dlaczego, spędziłam w kotłowni godzinę, stukałam w ten piec z każdej możliwej strony, chyba poskutkowało, bo wentylator w końcu ruszył, ale ja byłam juz tak wkurzona, ze nie mogłam zasnąc.

Agga, trzymam kciuki, zeby katarek też sobie poszedł.:-)

Witam z ranka!

Dziewczyny pijecie juz herbatę z lisci malin? Wczoraj chciałam zaczac, ale jakoś się boję. Czy jest ona bezpieczna dla dziecka?
Jeszcze coś mi chodzi po głowie, czy zatrucie ciążowe wychodzi z moczu? Zastanawiam się czy sobie nie zbadac moczu na piątkową wizytę u ginki.

Witam wszystkim o poranku :)

Wypatruję niecieprliwie wieści od Marzycielki. Strasznie długo to trwa... U mnie nocka spokojna i nawet się wyspałam.

villemo - nie pomogę, bo nie mam pojęcia niestety, co się z tym robi.
Agga - muszę Ci powiedzieć, że zawsze jak wchodzę na forum to muszę szukać Twoim postów, bo mój Jasio zakochał sie w króliczku z Twojego avatarka i zawsze mówi mi "Znajdźmy mamusiu tego króliczka, co on teraz robi?" ;)

agawar - od 36 tygodnia można spokojnie malinki już pić. Pytałam mojej ginki, polecała i powiedziała, że tak samo działają liście poziomek, więc można sobie mieszać. Ja piję teraz już 3 razy dziennie po kubeczku. Ale dopiero w poniedziałek idę do ginki i zobaczę, czy z szyjką coś ruszyło.

reklama
Do góry