kana161
Mama "terrorystek" :P
Myszqa pisz wszystko nowe co się tylko dowiesz:}}}}
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Od Marzycielki: O 2 nad ranem na świat przyszła Oliwia Nikola. Waga 3200. Punktów ani długości z wrażenia nie pamiętamy.
MAMY KOLEJNĄ DZIDZIĘ
Wysłałam Marzycielce smska z gratulacjami. :-)
Witam z ranka!
Dziewczyny pijecie juz herbatę z lisci malin? Wczoraj chciałam zaczac, ale jakoś się boję. Czy jest ona bezpieczna dla dziecka?
Jeszcze coś mi chodzi po głowie, czy zatrucie ciążowe wychodzi z moczu? Zastanawiam się czy sobie nie zbadac moczu na piątkową wizytę u ginki.
, chyba ze strachu mi się ciśnienie unormowało
. Jak leżałam tam w czerwcu to chociaż w sumie było i miło i fachowo to obiecałam położnym z porodówki ,że przyjdę dopiero jak będę już na klęczkach szła.
) i tu mam problem właściwie do dziś
. Może gdyby lekarka , która mi to zrobiła przygotowała mnie w jakiś sposób , że za chwilkę wejdzie publiczność, że to są przyszli lekarze...itp

. Wtedy byłam sama ( inaczej nie mogło być) ale, teraz to mamy Amerykę w szpitalach i mam wrażenie , że nawet z lekarzy i położnych udało się zrobić ludzi:-).