reklama

El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
Dziendobry ! milo znowu tu zagoscic widze ze nam sie grono powieksza,to cieszy ,to cieszy witam wszystkim w te cudown zimne jak chole..popoludnie,dzieki bogu w miojej czesci ,kraju niepada ale mrozik zlapal
widze ze nam sie grono powieksza,to cieszy ,to cieszy witam wszystkim w te cudown zimne jak chole..popoludnie,dzieki bogu w miojej czesci ,kraju niepada ale mrozik zlapal
Dziewczyny chyba przedobzylam z tym ze objawy mdlosci i wymiotow powoli przestaja mi dokuczac... niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(
niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(
ale to chyba dlatego ze w dalej nie trzymam sie zasady jedz mniej ale czesciej...
ciezko mi jednak na podjadanie czegos po trochu w rownych odstepach czasu z racji tyego ze wiekszosc czasu spedzam w szkole przy kompie i juz dosatalam z kolezanka opiepsz za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia..........
za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia.......... ze kopmy drogie i tak daleji ze  mozemy je usdzkodzic
ze kopmy drogie i tak daleji ze  mozemy je usdzkodzic ..
..
wczoraj wparaowalam do domu po zajeciach glodna jak wilk.. zjadlam na szybko kapusniaczek no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh
no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh ,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ...
,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ... :-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???
:-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???

widze ze nam sie grono powieksza,to cieszy ,to cieszy witam wszystkim w te cudown zimne jak chole..popoludnie,dzieki bogu w miojej czesci ,kraju niepada ale mrozik zlapal
Dziewczyny chyba przedobzylam z tym ze objawy mdlosci i wymiotow powoli przestaja mi dokuczac...
 niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(
niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(ale to chyba dlatego ze w dalej nie trzymam sie zasady jedz mniej ale czesciej...

ciezko mi jednak na podjadanie czegos po trochu w rownych odstepach czasu z racji tyego ze wiekszosc czasu spedzam w szkole przy kompie i juz dosatalam z kolezanka opiepsz
 za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia..........
za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia.......... ze kopmy drogie i tak daleji ze  mozemy je usdzkodzic
ze kopmy drogie i tak daleji ze  mozemy je usdzkodzic ..
..wczoraj wparaowalam do domu po zajeciach glodna jak wilk.. zjadlam na szybko kapusniaczek
 no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh
no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh ,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ...
,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ... :-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???
:-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???czesc,
witam wszystkie nowe lipcóweczki - razem damy radę ze wszystkimi trudnościami
ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a wypłukałam równiez żołądek . Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ...
 . Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ... 

juz sie nie moge doczekac tego piatku bo mam nadzieje zobaczyc serduszko gratuluję tez tym które juz je widziały ...
 gratuluję tez tym które juz je widziały ...

a tak wogóle to znalazłam fajną stronke - chiński kalendarz płci dziecka - sprawdzcie sobie. Mi się zgadza z córką wiec mam nadzieję ze ta ciąża tez sie zakonczy zgodnie z przewidywaniem - i bedzie syn ale to sie jeszcze okaże

Chinese Pregnancy Calendar

ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a wypłukałam równiez żołądek
 . Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ...
 . Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ... juz sie nie moge doczekac tego piatku bo mam nadzieje zobaczyc serduszko
 gratuluję tez tym które juz je widziały ...
 gratuluję tez tym które juz je widziały ...a tak wogóle to znalazłam fajną stronke - chiński kalendarz płci dziecka - sprawdzcie sobie. Mi się zgadza z córką wiec mam nadzieję ze ta ciąża tez sie zakonczy zgodnie z przewidywaniem - i bedzie syn ale to sie jeszcze okaże
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witma 

Witam wszystkie przyszłe mamusie! :-)
Chciałabym się dołączyć do grona, jeśli można.Zdaje się, że jestem obecnie już prawie w 6 tyg. ale zrobiłam tylko domowy test i nie byłam jeszcze u lekarza,
witam noew lipcówki :-)Witajcie!
Będzie mi bardzo miło do Was dołączyć. Termin mam na 19 lipca.
To już moja druga ciąża. Moja córcia ma już 2 lata i 11 miesięcy.
Dla mnie też wyszła dziewczynka ciekawe jak bedziew rzeczywistości :-).czesc,
ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a
a tak wogóle to znalazłam fajną stronke - chiński kalendarz płci dziecka - sprawdzcie sobie. Mi się zgadza z córką wiec mam nadzieję ze ta ciąża tez sie zakonczy zgodnie z przewidywaniem - i bedzie syn ale to sie jeszcze okaże
a tak wogole o co chodzi z tym hinskim kalendarzem jak to sie sprawdza????
a tak wogole o co chodzi z tym hinskim kalendarzem jak to sie sprawdza????
Witam cieplutko
 Chetnie pomoge:W kolumnie z boku musisz znalezc swoj wiek a potem w poziomie miesiac, w ktorym dzidzia zostala poczeta, i wtedy lierka M(male) to chłopczyk
 Chetnie pomoge:W kolumnie z boku musisz znalezc swoj wiek a potem w poziomie miesiac, w ktorym dzidzia zostala poczeta, i wtedy lierka M(male) to chłopczyk , a F(female)-dziewczynka
, a F(female)-dziewczynka
ciekawe czy to napawde dziala, bo mi wyszlo "M", a moj ukochany M, powiedzial ze tak chcialby zeby pierwszy byl synek (ale przysiagl, ze dziewczynke tez bedzie kochal), a poza tym czy znacie jeszcze jakies inne "przepoweidnie" co do płci? bo ja czytalam jeszcze, ze jak kobiecie sie cera psuje to bedzie dziewczynka, a jak mama pieknieje to chlopczyk, ze jak ciagnie do slodkiego to dziewczynka(mnie odrzucilo nawet od ukochanej czekolady:-)-autosugestia, czy jak;-) ), ze jak brzuszek jest szpiczsaty to chlopczyk, a jak kraglutki to dziewczynka..(tu niestety jeszcze nie dam rady ocenic ;-) bo moj brzus malutki jeszcze taki)
a zreszta czy plec ma tu jakies znaczenie, i tak dla kazdej z nas bedzie to na pewno najslodsze, najpiekniejsze i naj, naj, naj dziecie na swiecie, poki co szanse sa tylko pol-na pol :-) wiec jak ktoras pragnie dziewczynke to ma az 50% ze sie spelni (w przypadku tych, co pragna chlopca szanse wzrastaja az do...50%)
pozdrawiam cieplutko
reklama

Magduska
Mama 2 super chłopaków
Cześć dziewczyny, ja dziś bardzo źle się czuję, nie spałam w nocy prawie nic, jeszcze na badaniach byłam i słabo mi się zrobiło... na szczęście moja mama dziś miała wolne i mogłam sie na chwilę położyć bo zajęła się Michasiem i zrobiła mi zupkę szczawiową
Chyba jutro poczytam sobie Wasze posty bo kręci mi się trochę w głowie i walnę się na kanapę, może Michaś się zlituje i jakieś bajki poogląda. To buziaczki i witam nowe mamusie (tyle dałam radę przeczytać hehe)

Chyba jutro poczytam sobie Wasze posty bo kręci mi się trochę w głowie i walnę się na kanapę, może Michaś się zlituje i jakieś bajki poogląda. To buziaczki i witam nowe mamusie (tyle dałam radę przeczytać hehe)