reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

eve84- no taka szczuplutka to zasnie bylam, ale nie bylam nigdy gruba..:-D
w.kropeczka- heheh kropeczko jaaka ty jestes slodkaaaaaaaaaaaaaa. sama jestes sliczna :) tylko trzeba w to uwierzyc:rofl2:

reklama
Kurcze staraczka nam omdlewa... Co to się dzieje?...
Daj znać jak wyniki krwi.

Ja 10 listopada oddałam honorowo krew, ale dopiero dziś odebrałam wyniki i mocno mnie one martwią.

Idę do internisty z nimi w poniedziałek-zobaczymy co powie.

Dziewczyny czy któraś z Was umie interpretować wyniki:

----------------------------NORMA

-NEUTROFILE 55,0 - 70,0 a ja mam 39,5 -duży niedobór :-(
-LIMFOCYTY 20,0 - 40,0 a ja mam 49,1 - duży nadmiar :-(
-MONOCYTY 4,0 - 8,0 a ja mam 8,8 - nadmiar :-(

Czy któraś z Was miała podobne problemy z tymi związkami ?

Ja zdążyłam wyczytać, że wszystkie te związki (czy jak je tam nazwać) mają związek z białaczką ... albo nadczynnością tarczycy...

Jestem trochę spanikowana, bo na białaczkę zmarł mój tato, mojej mamy siostra i matka-czyli moja babcia....

Więc chcąc nie chcąc jestem w grupie ryzyka. Staram się co roku robić badania krwi-tak profilaktycznie, ale nigdy nie miałam takich problemów z krwinkami białymi , do których te związki należą.

Zazwyczaj mialam problem z hemoglobiną i hematokrytem, który teraz jest w normie, ale dosłownie na granicy minimalnej prawidłowej ilości. I to własnie niedobór hematokrytu i hemoglobiny oznacza anemię.

Znowu będę musiała jeść żelazo, a kwas foliowy jem od 5 miesięcy.
Kurczę boję się...bo teraz dochodzą do tego te krwinki białe...

BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC W TEJ SPRAWIE !

Ostatnia edycja:
masz racje sisi zbytnio cierpliwa nie jestem a tu jeszcze prawie tydzień! postanowiłam poczekać przynajmniej jak będzie się spóźniać 3,4 dni... obym wytrzymała!

Ja mam zamiar zrobić test 4 dni po spodziewanym terminie (10.12) @ czyli w niedzielę 14.12 .... ale jak pisałam wyżej boję się moich wyników krwi...

Ostatnia edycja:
reklama
tescik zeczywiscie zrobilam szybciej bo przewidywana@ mam na poniedzialek a dzioe dopiero piatek zobaczymy w poniedzialek:)
no to za szybko zrobilas. Nic straconego! zobaczysz w pn Trzymam kciuki

A ja w niedzielę testuję... aż sie boję :baffled:

Ciekawe czy nam się udało? :) Ale ja mam pesymistyczne przeczucia co do mnie.
Trzeba mocno wierzyć i myśleć pozytywnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry