reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej!
Ja już wróciłam do domu, własnie robie lasagne, Ł z Bartem u teściów, ja troszkę dzisiaj przyleniuchowałam na basenie bo popływałam tylko 20 razy całą długosc basenu i leżałam w jacuzzi- tak mi nic się nie chciało ;-)

Też zabieram się za W I E L K I E porządki- nie ma facetów to spokój, cisza i mogę robic :tak:

reklama
Hej!
Ja już wróciłam do domu, własnie robie lasagne, Ł z Bartem u teściów, ja troszkę dzisiaj przyleniuchowałam na basenie bo popływałam tylko 20 razy całą długosc basenu i leżałam w jacuzzi- tak mi nic się nie chciało ;-)

Też zabieram się za W I E L K I E porządki- nie ma facetów to spokój, cisza i mogę robic :tak:
Kuchnia błyszczy. Okno umyte. Szafki, okap płytki. Wszystko.Muszę kupic tylko taki plastik do ociekarki, bo zaszedł kamieniem i nic go nie rusza.Rozwieszam pranie , odkurzam i za chwile wrócą chłopcy. A potem idę z Olkiem na Pioruna do kina!

mam pytanie..czy Wasze dzieciaczki jak przekrecaja sie z pleckow na brzuch to robia to w obie strony (tzn przez lewe i prawe ramie) ? bo moj maluch tylko przez prawe ramie, chyba mu tak wygodnie ale nie wiem czy to prawidlowe:-(

Moj Macius najpierw przekrecal sie przez jedno ramie teraz przez obydwa:tak:

A ja sprzątam kuchnię już tak świątecznie!!

A ja nie sprzatam bo zaraz po swietach maja przywiezc nowe meble

Kurcze przez ta afere na nk to pozmienialyscie avatary i zadnej poznac nie mozna:-D

Ja narazie obiad skończyłam- wystarczy włączyc piekarnik :tak:

Zabieram się już za sprzątanie, ale oczywiście musiałam na bb zaglądnąc ;-)

Ja też wszystkim naszym Mikołają życzę wszystkiego naj!!!

Magdziarko proszę o relacje z tego filmu :tak:

Kasaiu a odpoczywaj!!! A co!!!! :-D

Miłego popołudnia!

Witajcie!!!!

U mnie dom wariatów chlopcy jeżdża autami a krzyku przy tym:szok: Kuba śpi a ja na BB na chwilkę.
Życzenia imieninowe naszym Mikołajkom składam:tak::-)
Kubulo kończy dzisiaj pół roku ale tan czas zapyla:szok:
Ja już mam porobione porządki świąteczne korzystałam z tego jak M nie bylo.
A ponieważ od rana u nas iskrzy to nie robię nic na znak protestu. Mieszkanie wygląda jakby przeszło tornado.

Magdziarko proszę o relacje z tego filmu :tak:

!
Ni ema sprawy jak pójdziemy, bo własnie dzwoniłam d m co nie wracają. A moje kochanie się zapomniało. Ja ostatnio uwielbiam chodzić na filmy 3d. I właśnie tutaj można na Pioruna wybrać czy oglądać normalnie czy w 3d. Myslę że będzie to fajna bajka. A Ty daruunia chcesz iść z Bartusiem?:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agusia wszystkiego Naj dla synka z okazji 6 m-cy :-D
Magdziarko podziwiam pracusia :tak:
Ja nie sprzątałam bo cały czas w kuchni ale miałam tyle zmywania no i te gołąbki pochłonęły mnie całkowicie. :-)

Do góry