reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2009

Truda ja dzisiaj tez nalesniki zrobilam z dzemem brzoskwiniowym...za leniwa jestem na wymyslanie choc z czekolada bym zjadla.... apatyt na slodycze juz dal wyniki kolejny kilos wiecej prawie juz 7 kilo przytylam ...musze ograniczyc lakocie ale mam slaba wole.... teraz dzieciaki najszybciej rosna i waga i tak zacznie rosnac....
ja karmilam piersia 9 miesiecy i spadlo prawie wszystko, jedyny blad moj to ze jak przestalam karmic nadal jadlam tyle co karmiac wiec waga wrocila troche, poza tym zaluje ze nie zostalam juz na dobre na diecie nie smazonej i bez slodyczy pewnie teraz laska byla bym ;)

reklama
jej ale mam dzisiaj leniwy dzień,nic mi się nie chce :tak:
kaczuszka2 faktycznie poszalałas z tymi prezentami :-)
A ja nie mam pomysłu na prezenty tzn.dla synka to cała litania przechwyciłam juz list do mikołaja,mam problem z mężem pustka w głowie muszę pomysleć żeby trafić z czyms i żeby to nie było byle co:rofl2:

Witajcie, ja dziś tylko na chwilę się przywitać, bo dziś mam b. aktywny dzień - przyjechała mama, wrócił mąż, było rodzinnie i miło. Do każdego przyszedł Mikołaj i w sumie każdy dostał więcej niż się spodziewał.

Co do chudnięcia po porodzie ja traciłam wszystkie kg (a było ich sporo) błyskawicznie - karmiłam piersią na żądanie przez pierwsze pół roku.

Nika nie ma sie czego wstydzic....
prawda tez jest taka jak u mnie np ze teraz wiecej mam obowiazkow wiecej sie ruszam nikoniecznmie to jest lepsze bo czesciej nbrzuch mi twardnieje niz z hubertem jak bylam ...

za duzo słodyczy jem przez to chyba to znaczy nie jem ich codziennie a jak cos juz wezme w ręce to troszke nie objadam się a i tak wciaz więcej i więcej :( jak ja to potem zrzuce???? zostaly mi 3,5 m-ca jakos tak do końca i strach sie bac ile jeszcze przybędze wazylam 60/62 kg z tego co pamiętam w połowie lipca a teraz:szok::szok::szok: i :-:)no: w głowie mi się nie mieści. Powiem wam jedną rzecz brakuje mi w zyciu papierosów :zawstydzona/y::-:)-:)-( naprawde brakuje az dziw że to tak dlugo po rzuceniu ciągnie :eek:

Hej dziewczyny, jestem wypruta po przeprowadzce. jeszcze zamontowac karnisze i gniazdka i we wtorek bede spala chyba na swoim.

przez ta diete cukrzycowa schudlam i od poczatku ciazy jestem tylko 2kg na plusie. generalnie dobrze sie czuje, ale dzisiaj na mieszkaniu nie mielismy co jesc caly dzien i tato kupil pizze zeby panowie sie posilili i zjadlam 2 lawalki. pozniej mialam wyrzuty sumienia bo wiem ze mi nie wolno. ehh. wiecej tego nie zrobie. wszystko mnbie boli :(a najgorsze ze nic mi nie pozwalaja robic. ze zlosci jak maz wieczorem poszedl do sklepu po wode to przestawilam lozko i fotele i sie wydarl namnie :) hiihih maly zlosliwiec ze mnie :-) tzn nie taki maly ;-) ;-)

Jak dobrze pamiętam to teraz dzidzia najwięcej rosnie i najwięcej przybiera sie na wadze więc nie dołować sie dziewczyny pomyslcie pozytywnie że to dzidziol rosnie i zostało mu niewiele czasu na przybranie poważnej masy ciała :-)

reklama
Nika mnie do papierosów ciągło 2,5 roku:-(

A ja też zaczęłam ostro prybierać:-(a wzrostu mam tylko 162,5:-(

to ja jestem niższa mam 1,60 i niedlugo będę wyglądać jak tocząca się piłeczka na nozkach :-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::-( wogle to boje się ze moj nastroj z 1 trymestru wroci bo co raz częściej się czuje podobnie jak wtedy ciągle poirytowana zdenerwowana i przerażona... musialam być niedozniesienia raz to , to, że hormony dwa zucanie fajek to jak bomba :crazy::szok::tak:
większosc ludzi do około straszy ze po porodzie to się zacznie "pocieszajace" ni ema co a ja nie moge się doczekac dnia kiedy zobacze moją kruszynke najkochańszą najdroższą na calym świecie :)

Do góry