Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Truda ja dzisiaj tez nalesniki zrobilam z dzemem brzoskwiniowym...za leniwa jestem na wymyslanie choc z czekolada bym zjadla.... apatyt na slodycze juz dal wyniki kolejny kilos wiecej prawie juz 7 kilo przytylam ...musze ograniczyc lakocie ale mam slaba wole.... teraz dzieciaki najszybciej rosna i waga i tak zacznie rosnac....
ja karmilam piersia 9 miesiecy i spadlo prawie wszystko, jedyny blad moj to ze jak przestalam karmic nadal jadlam tyle co karmiac wiec waga wrocila troche, poza tym zaluje ze nie zostalam juz na dobre na diecie nie smazonej i bez slodyczy pewnie teraz laska byla bym
ja karmilam piersia 9 miesiecy i spadlo prawie wszystko, jedyny blad moj to ze jak przestalam karmic nadal jadlam tyle co karmiac wiec waga wrocila troche, poza tym zaluje ze nie zostalam juz na dobre na diecie nie smazonej i bez slodyczy pewnie teraz laska byla bym

:-

:-( wogle to boje się ze moj nastroj z 1 trymestru wroci bo co raz częściej się czuje podobnie jak wtedy ciągle poirytowana zdenerwowana i przerażona... musialam być niedozniesienia raz to , to, że hormony dwa zucanie fajek to jak bomba