Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to zrobilam test ciazowy... i niby tez dwie ale tej drugiej tylko cien taki baaaardzo slabiutki.... no i mam problem teraz...czy to fasolka????

wiecie co to wszystko znaczy???czesc dziewczynki!
dawno mnie nie bylo ale to przez to ze postanowilam troche wyluzowac z tym wszystkim... ale dzis jest sobota... szykuje sie spotkanie przy piwku no i postanowilam zrobic test ... najpierw owulacyjny i wyszly II super mocne kreskito zrobilam test ciazowy... i niby tez dwie ale tej drugiej tylko cien taki baaaardzo slabiutki.... no i mam problem teraz... czy to fasolka??????[/COLOR]
na moich testach owu pisalo ze jak kobieta jest w ciazy to tez zawsze sa II... no ale z kolei ta na ciazowym prawie niewidoczna... okresu nie ma, brzuch nie boli....wiecie co to wszystko znaczy???

Stękniłyśmy sie juz za toba, ale widzę, że "wyluzowanie się" przyniosło owocne efekty:-):-):-), Imagination tez miała drugą lekko rózową ( przynajmniej tak to wygląda na moim komputerku) kreseczkę i co?, i maleństwo juz coraz większe.
To piwko proponuję zamienić na soczek i zrobić jeszcze jeden teścik na potwierdzenie no i betkę.
Ale na moje oko Agusiu mozesz się juz cieszyć, daj znać jak coś bedziesz wiedzieć więcej
A w którym dniu cyklu jesteś kiedy spodziewana @ ?

chyba ze mam druga owu w tym cyklu... ale teraz?? Slyszalyscie cos o tych testach owu w ciazy??Pysiu ja tez sie za wami stesknilam... BARDZO.
Spodziewana @ mam jutro wiec jutro razem z toba zatestuje jeszcze raz... Kurcze... nie wiem ale ta kreska na serio tam jest ... slabiutka jasniutka ale ja widac...
No i ten test na owu... sa barrrrdzo widoczne obie krechychyba ze mam druga owu w tym cyklu... ale teraz?? Slyszalyscie cos o tych testach owu w ciazy??
A piwka na pewno nie bedzie...![]()
Tak testuj jutro i odrazu napisz co wyszło, żebyś nas nie trzymała w niepewności , ale to musi byc maleństwo.
I mi bedzie razniej testowac, bo strasznie sie boje, ciagle o tym myslę, a oprócz testów to czujesz jakąś zmianę np wiecej śluzu, jakieś zawroty czy zupełnie nic?