Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakoś pusto na naszym forum pewnie wszystkie dziewczynki uskuteczniaja porządki przed świateczne......
A u mnie handra ------ brrrrrrrrrrr, ( bez noża nie podchodź)
Szanownej @ nie widać![]()
Padnięta jestem po całym dniu, tylko na BB mam jeszcze siły![]()

Mężatko-kochanie, przepraszam ze dopiero teraz odpisuje, ale pojechałam po napisaniu posta na zakupy, a potem przygotowania do xmas party i uciekło mi to z głowy...teraz wrociłam, nadrobiłam zaległości na forum i mam ten link:-) Ja zamawiałam w UK 2 razy testy owulacyjne online ..........
ale juz nie wytrzymalam i postanowilismy tego sprobowac, zaczynamy od dzisiaj, bo to moj 8dci pomyslelismy im wczesniej tym lepiej:-)Napewno i tak sprawdze ta stronke, ktora mi podalas, bo faktycznie jak mam zaczac kupowac testy w aptekach to zbankrutuje hihihihihihi. Pozdrawiam serdecznie!!!........poza tym to źle się czuje...boję się czy mi sie cos nie przyplątalo...moze mi się cysta na jajniku odnowiła...bo boli i spina mnie brzuch, mrowi jakoś śmiesznie i wogóle to jakoś mi tak bardzo dziwnie jest i do tego w krzyżu mnie boli cały dzien jak diabli. I popołudniu pojawił mi się śluz - niedużo, teraz juz go nie ma...ale był taki żółto-brunatny...a to 19dc i powinno byc całkiem sucho...chyba, że ta owulacja dopiero teraz jest...ale testy wyszły pozytywne 4 dni temu....no albo jakims cudem juz zagniezdzenie i stad takie dziwactwa mam......Sama juz nie wiem, wole nie rozmyślac...ide spac bo poźno...

Jakoś pusto na naszym forum .........
Pozdrawiam goraco wszystkie dostepne!!! papaTrzymam kciuki za Was dziewczyny! Cos czuje, ze u Ciebie to fasolkaJa nic nie czuje. boje sie cieszyc... poczekam do jutra ranai wtedy zobaczymy... :-) teraz patrze na ten test i zastanawiam sie czy nie mam wady wzroku... jutro sie okaze... kupie dzis jeszcze moze ze dwa testy tak dla pewnosci :-) mojemu m dzis jeszcze nic nie mowie... poczekamy
Pysiu trzymam kcuki mocno za ciebie :-) ale bysmy mialy fajne prezenty na gwiazdke :-)
Moja przyjaciolka tez miala bardzo jasna, prawie niewidoczna druga kreske i juz chciala wyrzucic test, a ja kazalam jej go zachowac i obserwowac. Kreska zrobila sie troszeczke ciemniejsza, ale i tak byla slaba. A teraz przyjaciolka jest w 7 tygodniu ciazy.:-)Ja jeszcze mam nadzieje, ze Wam sie udalo. Slyszalam o przypadkach pozytywnych testow dopiero pare dni po termine @. Trzymam kciuki!hej dziewczyny sorry że teraz dopiero pisze musialam jakoś dojść do siebie...
test negatywny... czekam teraz na @ bo zamierzam odpucić... będzie bez wyliczen, testów tylko przyjemność i seks!!! a w styczniu wizyta u specjalisty...
nie dostanę prezentu od mikołaja ... przykro mi bardzo, mój mąż też się bardzo zawiódł...
ale mamy plan może się uda... następnym razem.
pozdrawiam!
Ja mam podobny problem, jesli chodzi o wrazliwosc. Szczegolnie jak mam oslabiony organizm od razu czuje to na dole. Kiedys walczylam 2 lata z grzybica i nic nie pomagalo. Dopiero 2 tygodnie "konskiej dawki" tabletek doustnych pomoglo.romka - racja, tyle lat z tabletkami i organizm przemawia do nas inaczej niż wcześniej, a może pop prosu przyzwyczaiłyśmy się jak to było z tabletkami, zapomniało ciało jak się przed tabl anty cierpiało
A co do moich problemów - dziś a propos zapachu dobrze, wczorajsze było wywołane najprawdopodobniej - koronkom - jako alergik nie toleruje wielu materiałów choćby nie wiadomo w czym je się prałoA bieliznę z koronką tym bardziej - chociaż miałam nadzieję, że to minęło
Natal tyko drogie satynki i delikatne materiały....
Lulu kochana oczywiście, ze wiem gdzie jest Annopol:-)
A co u ciebie?
Lilu ja tez z pochodzenia kresowiak jestem rodzina mamy pochodzi z tamtych stron,tam sie wychowałam i tam spedzałam wakacjebuziaki
teraz mieszlam za granica i nie podrodze 
zimno i mokro za oknem, brrrrryyyyyyyy :-(

Wiesz Lilu ja tak siedzę i się zastanawiam, czy @ wogóle przydzie ( dzis sie jej spodziewam ) bo jadłam kolację i właśnie popijam ją zalewa z papryki marynowanej ( takiej na zimę w słoiczku) hmmm..... to chyba nie jest normalne
Ale to pewnie grymasy przed @ jak sie jej spodziewam do zawsze się czegos naciapię.
Ale jutro robie tescik więc te "zachcianki niby ciazowe" napewno znikną
;-)