reklama
K
Kinga85
Gość
Witam.
U nas dziś ostatni dzień starań a ja cały dzień sama z synem. Mąż wróci późno.
Jednak często tulilismy się przed owulacją i w jej czasie tak wiec i tak jestem zadowlona. Teraz tylko muszę odczekać co najmniej 10dni.
katerinka jasne że warto sporobowac
Marzeniax ja też mam taką nadzieję uwierz mi
:-)
kinguś powodzenia i ja zyczę!
pozdrawiam wszystkich
i trzymam kciuki za Was!
U nas dziś ostatni dzień starań a ja cały dzień sama z synem. Mąż wróci późno.
Jednak często tulilismy się przed owulacją i w jej czasie tak wiec i tak jestem zadowlona. Teraz tylko muszę odczekać co najmniej 10dni.
katerinka jasne że warto sporobowac

Marzeniax ja też mam taką nadzieję uwierz mi

kinguś powodzenia i ja zyczę!

pozdrawiam wszystkich
i trzymam kciuki za Was!

Eve84
2 lata przerwy.....
Dzien doberek!
(mniam) z reszta slicznie ubral! i tak mnie przytulil i mowi ze mu tak pusto przy tej choince! ehh..... mam nadzieje ze wszystkie bedzie za rok o tej porze skarzyc sie na sdolegliwosci ciązowe lub juz na nieprzespane nocki 
milego poniedzialku!!!!
razem z mezem mielismy wczoraj identyczne przemyslenia! P. mnie zawolal jak skonczyl ubierac choinke bo ja nie moglam - walczylam akurat z pierniczkamiwiecie co kobitki, tak sie rozmarzyłam troszkitak patrzę na tę moją migającą choinkę i sie rozmarzyłam , że za rok o tej porze to albo będę już z małym groszkiem obchodzić święta albo z wielkim brzucholem czekać na smakołyki świąteczne
tak czy inaczej będzie nas już troje
czuję że to będzie szczęśliwy rok
dla wszystkich:-)

milego poniedzialku!!!!
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
:-(Witajcie 
Ja ostatnie nocy siedze nad syniem!
Przedwczoraj wieczorem o malo sie nie udusil!Polozylam go spac zdrowego a on w ciagu 40 minut dostal dusznosci bo spuchla mu krtan!
Wlasnie usnal mi na kolanach!:-
no::-(

Przedwczoraj wieczorem o malo sie nie udusil!Polozylam go spac zdrowego a on w ciagu 40 minut dostal dusznosci bo spuchla mu krtan!
Wlasnie usnal mi na kolanach!:-
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
WITAM NOWE STARACZKI!
Agadaria przykro ze @ przybyla!:-(
A jak corcia sie czuje???i Ty?
Katerinka a ja myslalam ze to tylko w Polsce taka chora sluzba zdrowia!
Lilu19 pozdrawiam...:-)bedzie ok!
Alez zescie naskrobaly normalnie nie moge was polapac!
Beti1975 siostrzyczka dojechala w nocy i juz jestem uszczesliwiona!jechali 21 godzin bo korki!A widzimy sie co 4-5 miesiecy na tydzie no teraz 2 tygodnie ale dopiero nastepntm razem w maju zawita!
Moze juz wtedy sie winka nie napijemy;-):-)
uciekam bo musze ciut ogarnac poki syniu spi
Agadaria przykro ze @ przybyla!:-(
A jak corcia sie czuje???i Ty?

Katerinka a ja myslalam ze to tylko w Polsce taka chora sluzba zdrowia!

Lilu19 pozdrawiam...:-)bedzie ok!
Alez zescie naskrobaly normalnie nie moge was polapac!
Beti1975 siostrzyczka dojechala w nocy i juz jestem uszczesliwiona!jechali 21 godzin bo korki!A widzimy sie co 4-5 miesiecy na tydzie no teraz 2 tygodnie ale dopiero nastepntm razem w maju zawita!
Moze juz wtedy sie winka nie napijemy;-):-)
uciekam bo musze ciut ogarnac poki syniu spi
Eve84
2 lata przerwy.....
o kurcze to mialas przezycia!!!! ale wiadomo czemu??? jakies uczulenie?:-(Witajcie
Wlasnie usnal mi na kolanach!:-no::-(

agadaria
Fanka BB :)
Lusesita,no @ przybyła,ale ja sie nie przejmuje,bo staranek nie było planie;-)Ja bym tak chciała zacząć sie starać na wakacje lub dopiero na jesień,bo teraz po Nowym Roku intensywnie ide szukac pracy;-)bo musze sie gdzies zaczepić;-)
A ja sie czuje prawie doskonale,nieraz jeszcze pokasłuję,ale to kropla w morzu;-)dziekuje
daria tez juz zdrowa.I to całkowicie,ale antybiotyk bierzemy do jutra,potem są Swieta,wiec odpocznie i nabierze sił po antybiotyku,zeby w przyszły poniedziałek poszła zdrowiutka do przedszkola
A jak Twój Adrianek sie czuje?Coraz czesciej słysze własnie o tych napadach kaszlu u dzieci,co to za badziewie pałęta sie w Polsce????????
Ciesze sie również,ze sie z siostra zobzcysz,moja mieszka 700km ode mnie,widziałam sie z nią w sierpniu po dwóch latach nie-widzenia sie.Obie mamy małe dzieci(ona ma dwójeczkę)i nie da rady z maluchami ot tak sobie jeździc,ale utrzymujemy kontakt,zawsze bedzie moją kochaną młodszą dziewczynką;-)
Kinga85,a za te 10 dni bedziemy razem z Tobą cieszyc sie na maksa!!!Mam nadz,ze sie udało!!!!
A ja zaraz ubieram corcie bo dopiero wstała

i lecimy do sklepu odebrać mięsko do pieczenia na Swieta.Planuje tez upiec z nią pierniczki,i chyba zrobie to dzis,bo jutro bede cały dzien gotowac/piec/smazyc/draznic noski moich najbliższych

Miłego dnia wam zycze dziewczynki!!!!!
A ja sie czuje prawie doskonale,nieraz jeszcze pokasłuję,ale to kropla w morzu;-)dziekuje
daria tez juz zdrowa.I to całkowicie,ale antybiotyk bierzemy do jutra,potem są Swieta,wiec odpocznie i nabierze sił po antybiotyku,zeby w przyszły poniedziałek poszła zdrowiutka do przedszkola
A jak Twój Adrianek sie czuje?Coraz czesciej słysze własnie o tych napadach kaszlu u dzieci,co to za badziewie pałęta sie w Polsce????????
Ciesze sie również,ze sie z siostra zobzcysz,moja mieszka 700km ode mnie,widziałam sie z nią w sierpniu po dwóch latach nie-widzenia sie.Obie mamy małe dzieci(ona ma dwójeczkę)i nie da rady z maluchami ot tak sobie jeździc,ale utrzymujemy kontakt,zawsze bedzie moją kochaną młodszą dziewczynką;-)
Kinga85,a za te 10 dni bedziemy razem z Tobą cieszyc sie na maksa!!!Mam nadz,ze sie udało!!!!
A ja zaraz ubieram corcie bo dopiero wstała

i lecimy do sklepu odebrać mięsko do pieczenia na Swieta.Planuje tez upiec z nią pierniczki,i chyba zrobie to dzis,bo jutro bede cały dzien gotowac/piec/smazyc/draznic noski moich najbliższych

Miłego dnia wam zycze dziewczynki!!!!!
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
no mam nadzieje że się udało i Tobie i MiKinga85,a za te 10 dni bedziemy razem z Tobą cieszyc sie na maksa!!!Mam nadz,ze sie udało!!!!!

Zgadamy się w odpowiednim czasie;-) buzka i 3maj się!
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Drogie dziewuszki przenoszę się niestety tutaj...miałam nadzieję że trafie na wrześniowe mamusie, ale niestety...Może nowy rok okazę się płodniejszy dla nas wszystkich
reklama
agadaria
Fanka BB :)
no mam nadzieje że się udało i Tobie i Miale nie nakręcam się.
Zgadamy się w odpowiednim czasie;-) buzka i 3maj się!
Dokładnie tak kochana!!!!!
Dopiero zobaczyłam,ze Twoj synus miał wczoraj drugie urodzinki-zyczymy mu wszystkiego naj naj naj.Ucałuj go od nas wszystkich Kingo

Podziel się: