reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination- z boczku mniej widac niz z przodu:-), juz pokazny super:-)

a teraz ja wklejam w neglizu:-D
sheeppy - pewnie jak jest taka mozliwosc fajnie byloby miec ten wontek na zamknietym:-)
marychna-sliczne a ze chlopczyk to ja oczywiscie zachodze w glowe jak to lekarze widza :-)

24tydz

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 77
reklama
maja33 - moje gratulacje w końcu odważyłaś się rozebrać :-D Fajna ta Twoja piłeczka, jakaś taka chłopięca ... :-)

Hej dziewczyny- sliczne te Wasze brzuszki!!:tak: Ja musze sie nauczyc tzn. przetestowac wstawianie zdjec no i wstawie swoje. Ja dzis wlasnie zaczelam 25 tydzien, a brzuszek juz spory no i ciezko z nim. No ale przypomne ze to domek moich blizniakow.
A jesli chodzi o przenoszenie watku do zamknietego- to czy nie uwazacie ze tutaj nie udzielaja sie tylko mamy majowe!!!! No i na przyklad tak jak ja udzielam sie troche tu, troche na innych watkach- a potem niestety nie bede miala dostepu do watka.
Sheepy- ja wiem ze Ty chcesz dobrze, ale niestety nie myslisz tez o innych dziewczynach!!!:no:
Nie wiem jakie jest zdanie wszystkich dziewczyn?

Jola466 - masz przecież dostęp do forum zamkniętego :tak:
a to ma być decyzja większości mam, które pokazują brzuszki, czy ten temat ma pozostać widoczny dla każdego, czy przenieść go na zamknięty.Zobaczymy jaka decyzja. Może dla niektórych mam duży ciążowy brzuszek, a jeszcze do tego goły to sprawa dość intymna a tu zboczeńcy też mogą zaglądać:baffled:

hej jola446 nie naskakuj na sheeppy bo to jest decyzja wiekszosci mam i nie ona sama decyduje o tym kto i kiedy ma byc dopisany do watku.. ale sama nazwa wskazuje ze jest to wontek dla ,,mam majowych,, i dziewczyny chca pisac otwarcie i bez strachu ze ktos obcy bedzie czytal ich posty..zobacz na zamknietym ile mam sie deklaruje..

Jesli urazilam Cie Sheepy to przepraszam, ale nie mialam takiego zamiaru:no:. Ja zrozumialam ze chcecie zamknac to forum dla siebie! No cos w takim stylu i dlatego zapytalam.
Jeszcze raz przepraszam Sheepy! A co do ciebie Paula to Ciebie wogole nie rozumie o co Ci chodzi- a jesli chodzi o nasze terminy- to np. jak w moim przypadku mam termin na sam koniec kwietnia- a przeciez moge urodzic w maju. Nigdy nic nie wiadomo. Moze to dzialac tez w inna strone.
Sheepy- mysle ze rozumie o co Ci chodzi z tym forum zamknietym. Nie chce zebys pomyslala ze w jakis sposob na ciebie naskoczylam.

dziewczyny ale my rosniemy:))) jestem w szoku!!! pamietam jak na poczatku tylko zdieciami sie chwalilysmy glownie:)) a tu prosze , co niektore to juz jak w osmym miesiacu:)))

a to ja dzisiaj ( 19 tydz ) i nizej z Bartusiem w osmym miesiacu(taka bylam spuchnieta:))) )i wydaje mi sie ze juz zaczynam tez puchnac, widac po twarzy i pierscionkow juz nie moge nosic bo mi sie wzynaja...bedzie powtorka z rozrywki:)))
no coz...warto...

Załączniki

• SDC11468.JPG
    SDC11468.JPG
    137,2 KB · Wyświetleń: 67
  • SDC11442.JPG
    SDC11442.JPG
    173,9 KB · Wyświetleń: 68
  • SDC11476.JPG
    SDC11476.JPG
    137,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
mama_Bartusia, maja33- ale macie superaśne brzuszki takie okrąglutki :) ja to pewnie taki bede miec w 8 m-cu :(
velvet, marychna- ale macie superowe zdjęcia, ja idę na usg 14 stycznia a na 3d to muszę się zapisać dopiero. Fajne te wasze bobaski :)

Do góry