reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie dziewzynki :-)

Tikanis- co za wielgasna wada oka :szok:
dobrze ze masz dobrych lekarzy i zdecydowali na cc, u mnie w olkusikim szpitalu kazali by Ci rodzic naturalnie :angry:
kochana ty idziesz chyba dzisaj na usg, tak ?
daj znac po wizycie i wklej koniecznie zdjecia dzidziusia :tak:

Kingus-buziaki dla Ciebie, ty tez chyba jakos zaraz masz wizyte u ginki :tak:

w. kropeczko daj znac po wizycie u ginka jak juz pojdziesz do niego z wynikami badan :tak:

Pozdrawiam wszystkie staraczki :-)

reklama
a przy jakiej wadzie lekarz może zalecić cesarkę? przy - 4 się łapię?

dobrze ze masz dobrych lekarzy i zdecydowali na cc, u mnie w olkusikim szpitalu kazali by Ci rodzic naturalnie :angry:

Lilu a powiedz czy Ty myśłałaś jak zajdziesz w ciąże to gdzie chcesz urodzić w Polsce czy w irlandii?

Ostatnia edycja:
Jak zajde w tym roku to bede prowadzic ciaze tutaj w polskiej klinice a urodze w irlandzkim szpitalu, bo przez 2 latka napewno jeszcze tu bedziemy a pozniej to nie wiem jak sie los potoczy.

dziendobry kochane choc nie wiem czy taki dobry ja jestem dzis potwornie pociagajaca i smarkata:-(masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie :wściekła/y:jestem zla na siebie i wszystkich dookola bo juz powoli mam dosc tyle czasu i nic ide za tydzien w pon do lekarza i dowiem sie co i jak cykle mi sie mieszaja raz mi sie spoznia raz za wczesnie i jak tu wiedziec kiedy co i jak pewno przegapilam owu a bylam pewna ze trafilam no coz widocznie tak musi byc:no:

Widze ze wreszcie pojawila sie w kropeczka nareszcie witaj kochana no i pysia tez juz jest :-D

Milego dnia kochane zycze:tak:

ja tez chce dziewczynke haneczke a jak bedzie chlopczyk to wcale sie nie pogniewam nie wazne co byle by bylo:)

Ostatnia edycja:
dziendobry kochane choc nie wiem czy taki dobry ja jestem dzis potwornie pociagajaca i smarkata:-(masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie :wściekła/y:jestem zla na siebie i wszystkich dookola bo juz powoli mam dosc tyle czasu i nic ide za tydzien w pon do lekarza i dowiem sie co i jak cykle mi sie mieszaja raz mi sie spoznia raz za wczesnie i jak tu wiedziec kiedy co i jak pewno przegapilam owu a bylam pewna ze trafilam no coz widocznie tak musi byc:no:

Widze ze wreszcie pojawila sie w kropeczka nareszcie witaj kochana no i pysia tez juz jest :-D

ja tez chce dziewczynke haneczke a jak bedzie chlopczyk to wcale sie nie pogniewam nie wazne co byle by bylo:)

a próbowałas stosować testy owulacyjne? ja je stosuje ale sama nie wiem... śluz mam kiedy indziej, test wychodzi też inaczej...
eh, co ma byc to będzie
a Ty się nie zamartwiaj, bo do smutnej mamy fasolka nie będzie chciala przyjść:)

katarzynko probowalam 3razy i tak jak u ciebie sluz kiedy indziej testy kiedy indziej i bol jajnikow na owu tez kiedy indziej masakra:(:crazy:

tak sobie podgladam watki na forum i widze ze sa juz wrzesnioweczki:-D ale kochane im zazdroszcze tak kiedys sobie myslalam i ja chcialabym miec dzidziusia w pazdzierniku grudniu lub w czerwcu :-)tak jakos temiesiace mi sie podobaja a wczoraj bylam z siostrzyczka na zakupach po wyprawke dla jej karolinki ktora ma przyjc na swiat w marcu brzusio jej rosnie i rosnie :tak:wyglada przslicznie:-D

Ostatnia edycja:
ja chciałam dzidzię w sierpniu...mam nadzieje jednak że to nie będzie sierpień 2010... no chyba że drugie;-)

ja też sisi chciałabym dziewczunkę. Hania bardzo ładne imię. Ja keidyś chciałam Amelkę, Lenkę, Oliwię lub Maje ale strasznie dużo takich imion juz jest...

czesc dziewczyny ;-)

Witajcie Dziewczynki! :-D ale sie porobilo z tymi wątkami :sorry2: nareszcie mam dostep do inetrnetu ehhh... ale przynajmniej odpoczelam od komputerka! :-D:-D:-D i w ogole wypoczelam.... mialam taka labe ze hej! :tak::-D:rofl2: swieta u tesciow i chrzscinki - fajnie bylo i sylwester w porzasiu :tak: a teraz juz za biurkiem w pracy - szybko minelo! :dry:
wybaczcie ze sie nie odnioslam do tego co juz tu napisalyscie ale musze to dopiero przeczytac !!!! :-D:szok:
czesc kochana, jak cie dawno tu nie widzialam, nawet ostatnio o tobie myslalam gdzie ty sie podziewasz, ale wdze po suwaczku ze juz za niedlugo staranka zaczynasz:-Dbuziolki
:tak:

hej, fajnie że jesteś! wszystko co dobre szybko się kończy.
Ja to nawet stęskniłam się troche za pracą...tzn za jakimś zajęciem, w domu się nudziłam już;-) ale pewnie szybko mi się zachce wakacji a najchętniej takich dłużych 9 miesięcy + 20 tygodni:-)
ja tez jak najchetniej bym poszla na taki przymusowy urlopik :-D:-D ale kochana napewno niedlugo pojdziemy:-D

Dzien dobry :-):-):-)​

Ja wlasnie jem sniadanko i szykuje sie do pracy:-(. Bede dopiero wieczorkiem tak jak wczoraj, ale napewno zagladne do Was:tak::tak:. Milego dni zycze wszystkim!!!;-);-)
Witaj Katarzynka1979 i Eve24:-)Widze, ze jestescie dostepne:-) Oki ja spadam, bo czas mnie goni papa.​

Witaj Asiucha;-);-)

Nie stersuj sie juz tak , bo naprawde szkoda nerwow. Jestesmy z Toba. Napisz jak tam u Ciebie po wizycie:tak::tak:
no powodzenia w pracy , ja naszczescie dzis mam wolne:tak:

elizabeth- nie kochanie, moja ciaza od poczatku przebiega prawidlowo,, tfu tfu oby nie zapeszyc.. a co do porodu ja nie bede rodzic naturalnie tylko bede miala cc a to z powodu oczu, jestem praktycznie jednooczna widze na jedno oko.. bo na drugim mam wade -7,5 stad lekarze zadecydowali zaraz na poczatku ze napewno u mnie bedzie cc:rofl2:

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??
kochanie moje ty sie kuruj porządnie , niestety nie znam zadnych sposobów poniewaz ja wogole nie choruje:tak: nigdy w zyciu nie bralam nawet antybiotyku, wszyscy zwsze chodzili na zwlnienia w pracy tylka ja nigdy:-( jestem zdrowa jak ryba:-)daj znac jak tam po wizycie bo przeciez dzis sie dowiedziecie czy to fasolka czy groszek:-D

nie martw sie kochana, ja dzis jestem tez wsciekla bo tempka mi spadla i juz nie mam watpliwosci ze wstreciucha@ przykezie i to nawet nie wiem czy nie wczesniej bo tak mnie brzuch boli ze chodze wkurzona od rana i na męża krzycze:wściekła/y:

buziolki kochane, ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....

reklama
a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D

a u mnie ten sierpień stąd że ja jestem z sierpnia i większość mojej rodziny albo z lipca albo z sierpnia.
no zobaczymy, mam nadzieję ze nie będę czekala do sierpnia 2010... zobaczymy...

a jak będzie synek to też sie ucieszę. I też Michaś:) albo Olafek:)

Do góry