reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam w ten śnieżny poniedziałek :-)
Wczoraj był dzień bez komputera , a Wy tak pędzicie że nie można nadgonić .
Moje dziewczyny zawiozłam rano do szkoły i teraz do 13.30 mam spokój .
W środę jadę do kontroli do Krakowa i już mam stresa żeby znów mnie nie zostawili na jakieś badania , bo kto zawiezie moje dzieci do szkoły ? tyle śniegu że na nogach to ciężko im by było .
Trochę zamarudziłam z zakończeniem wyprawki a teraz muszę borykać się z okropną pogodą i do tego wszędzie remamenty .
Anufifi jeśli jeszcze nie masz miesiączki to kto wie ? Może jednak się udało . Co do Duphastonu i Luteiny to wiem tylko tyle że to pierwsze brałam w ciąży z Kasią na podtrzymanie od zapłodnienia do 16 tygodnia ciąży , a teraz chodzę do innego lekarza i on po plamieniu jakie miałam ok. 7 tyg. zapisał mi Luteinę bo stwierdził że to to samo tylko tańsze . Ja miałam tą dopochwową , ale wiem że jest też taka doustna i ją powinno się brać pod język . Wcześniej taką brałam . W kłopotach z regularnością cykli . Bierze się ją od któregoś tam dnia przez określony czas (ale już po owulacji) i jak się jest w ciąży to ona tą ciążę wzmacnia i podtrzymuje , a jeśli w ciążę nie udało się zajść to chyba na 4 dzień po odstawieniu pojawia się miesiączka . To tyle jeśli chodzi o moją wiedzę . Mam nadzieję że coś Ci to da , ale skoro masz dziś wizytę to wypytaj o szczegóły .
Medio widocznie Karolek daje popalić bo coś długo jej nie ma . Mam nadzieję że się odezwie i napisze co u nich nowego słychać .

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia .
Wszystkim tym które już są w ciąży jak najmniej dolegliwości i wyśmienitego humoru
Wszystkim starającym się szybkiego widoku II na teście .

Udanego tygodnia :-)

reklama
Karolek grzeczny, bardzo często wisi na cycu, więc mało mam czasu, pokarmu mam dużo, trochę odciagam i mrożę.
U nas w Anglii dziś spadło troszkę śniegu, Krzyś ma radochę jak nie wiem co.
Pozdrawiam Was:)

Medio :))) kochana ale to zlecialo...dopiero ciąża a juz Karolek na cycuszku wisi :))))
niech się chlopcy zdrowo chowają a zwlaszcza maluszek..i Ty mam nadzieje ze szybko do siebie dojdziesz:tak:
A gdzie jest reszta "mojej watachy"?:-D:-D:-D:-D
Beti, margerita, agnieszka12, jarzebinka, bershka,kiki,kicia asus, anufifi, sylwia, ania...i reszta.....

Ostatnia edycja:

Czesc kobietki.Nawet nie próbuje Was nadgonić:sorry2: Zanim bym poczytała to Niki juz by się dawno obudziła:-D U nas zero sniegu- zresztą nigdy go tu nie widziałam.Słonko i zimno.My jeszcze w domku- do szkoły w srode :tak:
Czrodziejko no oby na kaszlu u malucha sie skończyło:tak: I Ty wracaj do zdrowia szybciutko.Złe samopoczucie to jedna z gorszych przypadlosci:tak:Medio witaj witaj.Fajnie,ze chociaz moment znzlazłaś dla nas.Ja uwielbialam jak Niki wisiała przy cycusiu...Minął juz ten czas.Ciesz sie, bo to jedne z najpiękniejszych chwil:tak: asus ty uwazaj na siebie w taką pogodę:tak: zdązysz zdązysz- lepiej pozno niz wcale ;-)
Beti pozdrowionka dla Ciebie jak wrócisz z pracy.
Do miłego moje drogie.

karmienie cycusiem to rzeczywiście jedna z najpiękniejszych chwil :tak::-)
ale jak tylko sobie przypomnę te zakrwawione sutki.... :dry:;-)

oj ja tez to karmienie jakos marnie wspominam
tez mialam sutki pogryzione...ojjjjj:baffled::baffled::baffled::baffled:
choc zawsze bardzo chcialam karmic....oj mialam troche przejsc z cyckami :(

Ostatnia edycja:
Dziewczynki , ja jeszcze jestem bo jade na 16,30 ale jestem tak zdenerwowana ze nie mogę mysli zebrać ...nie wiem czemu....

ale cały czas was podczytuje ...buziaki

jestem jestem!
probuje nadrobic :-D

Bershka co do okreslenia momentu zaplodnienia to niby przy usg mniej wiecej mozna.
tez jestem ciekawa, na moim pierwszym jeszcze sie nie dalo bo dzidzia byla tylko kropeczka. mam nadzieje ze teraz mi cos wiecej lekarz powie.
sprawdzil mi natomiast ze jajeczkowanie mialam z lewego janika czyli tak jak mnie bolalo.

Czarodziejka zdrowka!

Anufifi Ania sliczne dzieciaczki!!

ja tez uwielbialam karmic cycusiem - karmilam... 15 miesiecy ;-)

reklama
Anufifi nie denerwuj sie !!
lekarz ci napewno wszystko wyjasni!
a jedziesz do swojego czy tego specjalisty??
dostalam wkoncu @??

Do góry