reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez już warjuje z owulką,śluzem i testami.Dzisiaj mam 12dc cykle 27 dniowe.Testuje od 3 dni piątek delikatna różowa kreska,wczoraj już troche ciemniejsza,dzisiaj obie takie same.Wpatruje się w te kreski pod światlo czy aby takie same:confused2:i już sama nic nie wiem.Sluz jest dużo,mokro ale biały nie przezroczysty klejacy się.
I co tu myśleć dziewczyny powiedzcie czy to nie za wcześnie na owulke?
Przytulanie było wczoraj wieczorkiem,dzisiaj wieczorem zaczął pobolewac mnie prawy jajnik.

Ostatnia edycja:
reklama
Laski nie nadązam za Wami...
u mnie gila ciąg dalszy....wpadam na chwile i biore sie prasowanie...choc wstyd sie przynac bo to niedziela..:sorry2:
No ale uzbieralo sie tego pod sufit :(
laski buzia ogromna...moze juztro Was dokladniej poczytam
a mi pewnie juz jutro tepka spadnie na ryj....w tej sytuacji to chyba lepiej jak biore antybiotyk i takie tam:tak:

Karola... ja w tym cylku mialam ten sam problem ..testy poazywaly 2 kreski 4 razy :baffled:.. i badz tu madry..tez mam cylke 27 dniowe .. z owulka z 13 dc na 14 dc ... wiec nie denerwuj sie moze wsioooo jest ok:tak:...Na testy to i ja mam nerwa ze szok:baffled:

ojoj Indygo jak drastycznie napisałaś z tym paleniem:szok:
Czarodziejka zdrowiej szybciutko:-)
Sylwia czy ja coś kochana przegapiłam?:-) czy Ty czekasz na wyniki?:-)
Anufifi wiesz co i chyba tak trzeba będzie zrobić,zamiast liczenia dać się porwać:-):-) a poczytałaś gdzieś o tym leku co bierzesz?
Karola skoro testo pokazuje, to pewnie owulka jest. Anufifi co Ty myślisz?

Anufifi KOchana nie sadze!!!!!! poodgladalam teraz na 28dni dziewczyny co sa w ciazy i biora leki np.. 1x luteina i 1x dupaston ... wiec to na bank nie to samo!!!! bo jaki bylby sens zeby braly po 2 leki te same:tak:.. wiec niezamartiwaj sie niepotrzebnie;-)

Sylwia
dziękuje ci bardzo zobaczymy jaki będzie jutro wynik testu.W tamtym miesiącu działałam chyba zbyt pózno sugerując się kalkulatorem w necie a nie testami i dlatego @ się pojawiła.Więc może tak było ze owulka była wczesniej:tak:
A swoją drogą to ja zbzikowałam przed ostatnią @ zrobiłam aż 3 testy ciążowe z nadzieją na dwie kreseczki:crazy:
Pozdrawiam

beti i jak tam po imprezce?ja wam mowie dziewczyny im wiecej bedziemy czytac tym mniej bedziemy wiedziec,anufifi beti ma racje moze wyluzowac troche i uda sie,ja juz sama nie wiem co dobre,indygo tez mysle ze nie fajnie napisalas z tymi papieroskami,mi bylo nie milo to czytac..ja ogladam film i zerkam tu do was..a dzis caly dziem mam smaka na czekolade..

Anufifi KOchana nie sadze!!!!!! poodgladalam teraz na 28dni dziewczyny co sa w ciazy i biora leki np.. 1x luteina i 1x dupaston ... wiec to na bank nie to samo!!!! bo jaki bylby sens zeby braly po 2 leki te same:tak:.. wiec niezamartiwaj sie niepotrzebnie;-)

qrcze ale szukam i wiedze ze gdzieniegdzie piszą ze luteina zatrzymuje owu...jak ja dozyje do jutra to nie wiem , bo mam taaaaakiego dooooła ze szok :-:)-:)-(

reklama
Beti... chcialabym ale nie sadze zeby sie udalo;-)
Karola... nie rob wczesniej ..czekaj do dnia@ po co masz sie stresowac to samo pisalam Indygo:tak:.. A moze i sie teraz udalo;-)Trzymam kciuki:tak:..A owulka to sie pojawia od 24 do 36 godzin po pozytywnym tescie owu.... wiec moze jeszcze dopiero bedzie;-)

Do góry