reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jarzebinka, Bershka, Czarodziejka - Witajcie ;-) !

rano stwierdziłam że nie zrobię jednak kolejnego testu i pojechałam na betkę. Na wyniki mam czekać do 16, ale całe szczęście że mogę odebrać online na stronie labolatorium, bo u nas w Lublinie też nieźle mrozi i nie chce mi się ponownie tyłka na dwór ruszać i jechac przez pół miasta :-)

Więc czekamy do 16.

Czarodziejko mam nadzieję że uda się wkrótce zafasolkować, jakby była córunia byłoby super, problem byłby tylko z imieniem, bo ewentualnie dla synka juz mamy dawno wybrane, tzn specjalnie się nie zastanawialiśmy z Mężem, tylko stwierdziliśmy że jak kiedyś będzie synek to tak będzie miał na imię :-)

Życzę wszystkim miłego popołudnia!

reklama
Bershka ja się chętnie skuszę na taką herbatkę, bo jestem mały maniak herbaciany...:-D ale takiej z Dilmaha jeszcze nie piłam, więc.........kusząca propozycja...

Eh dziewczyny "zazdroszcze" Wam dzieciaczków i fasoleczek, ale cóż kiedys przyjdzie i mój czas, prawda? Mam nadzieję.

Ale dzisiaj nie liczę na zbyt wiele, myślę że z betki wyjdzie że jednak się nie udało, takie mam przeczucie...rano było mi smutno i nawet myślałam żeby nie jechac na to badanie bo po co skoro i tak nic z tego....ale Mąż mnie zawiózł więc zobaczymy co będzie....Teraz mam już lepszy nastrój, nic na siłę, co ma być to będzie...

Hihi...muszę przez te 4 godziny zając się czymś i porobić cos konstuktywnego, to szybciej zleci ale nie nastawiam się, tak jak pisałam, rozczarowanie będzie mniejsze....

jarzebinko a Ty długo już czekasz na kolejne szczęście? (jeśli mogę spytać), masz już uroczego synka więc pewnie łatwiej, nie wiem czy to tylko ja taka niecierpliwa jestem, chyb potrzeba mi więcej wytrwałości :sorry2:

Dzien Doberek:)))
Pyszczek.. to trzymamy kciuki i czekamy na wyniki;-)
Jarzebinka.. a nasze chlopaki dzis maja świeto:-D Wsiooo Naj dla Kacperka:-D:-D
Czarodziejka.. a Ty bidulko dalej zasmarkana:-( Kurujce sie!!! I daj znac co tam po wizycie u malego slychac:tak: Trzymajcie sie cieplutko;-)
Bershka..moze cos zle wpisalas ze nie odlicza;-)
Milego dnia i Buziaczki dla Wszystkich:)

Sylwia, Jarzębinko wszystkiego cudnego dla Waszych chlopaczków :))))
Pyszczek dopiero spojrzałam ze jestes z Lublina. Wiesz mam tam rodzinę i to dośc sporą na Nałkowskich...wiesz gdzie to jest?
a pod Lublinem kolo Świdnika mieszka moj dziadziuś...tam spedzamy wszystkie świeta, wakacje :)))) itp.
Trzymam kciuki za Betkę za jej pozytywny wynik i wysokie LH....dobtrze pisze?
Dziewczyny Macius spi..ale "jedzie" na nurofenie..bidulek moj kochany...ja chyba lepiej...poza tym ze mam jeszcze gila i kaszel..ale to i tak juz super bo wczesniej to mnie wszystko bolało...
Buziaki babki..
Puki co nie moge sie do tej lekarki dodzwonic zeby pusc do niej z Synkiem:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam całą brygadeee:-)

Sylwia Jarzebinka wszystkiego Naj dla chłopaków !!!:tak:;-)

Witam Pyszczek;-) pamietam jak niedawno to ja czekałam na wyniki betki.... powodzenia zycze.... sprawdzaj wczesniej bo mi o 2 h wczesniej wyszły wyniki niż mi podawano więc może wcześniej bedziesz swietować, zycze Ci tego:tak:

czarodziejko Ty dalej chorutka to tak jak ja dalej sie to ciagnie... ale jakoś wytrwamy;-)

Kicia pytałas jak u mnie, bez zmian dalej mnie naciąga choc tak jak mowiłam staram sie niewstawać głodna i wtedy jest ok, ale powiem Ci ze jak mam robic jakieś mięso na obiad i kroic go to jak czuje ten zapach to odrazu mnie naciągaa strasznie mi smierdzi:zawstydzona/y:
anuffi gdzie znikłaś!!!!!

pozdrawiam wszystkie kobitki;-)

Ostatnia edycja:
Do góry