reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinka jak tam pierwszy dzień w pracy?:-)
Kicia Aga:-)
Anufifi z tego co wyczytałam to lekarz taki w porządku Ci się trafił:tak::-) może na początku wydaje się taki pesymistyczny co do planowania płci ale jak zamówienie na dziewczynkę przyjął to będzie dobrze:-)
Asus już się nie mogę doczekać tego czwartku, bo to co się ze mną dzieje jest nie do wytrzymania, no i z niecierpliwością czekam na monitoring czy w tym msc owulka w końcu jest, żeby zacząć działać:-)

a ja dziś pierwszy raz łykam wiesiołek, zobaczymy jakie efekty będą:-)

reklama
Anufifi jadę w środę do Krakowa i zobaczę co mi tym razem tam powiedzą , jeśli nie zapewnią mi CC a z dzieckiem będzie wszystko w porządku to poproszę mojego gina żeby załatwił mi CC u nas w szpitalu . Dwa razy miałam straszne przejścia przy wywoływaniu mi porodu SN i nie mam ochoty na eksperymenty na mnie i na moim dziecku trzeci raz .

No własnie najgorsza jest ta niepewność, wolałabym już wiedzieć, bez wględu na to co wyjdzie...A do tego mialam w tym miesiącu nadzieję że się udało, bo takie dziwne odczucia w brzuchu, jak na okres, ale to trwa już z dwa tygodnie. No i piersi powiększone i tak jakoś dziwnie się czuję, jakby intuicja że to jest to...Ale może to tylko hormony, gdzieś czytałam że luteina może wywoływac objawy ciążowe. Chyba za dużo już czytam i niepotrzebnie się denerwuję, ale jakoś nie mogę się powstrzymać. Wykorzystam jutro rano jeszcze ten Pre-test co mam, a następne (o ile będą potrzebne) będę kupować Quick.

Asus masz racje ....jesli miałaś problemy wcześniej przy SN to teraz sie uprzyj ...Ty wiesz najlepiej co dla Ciebie dobre...informuj nas na bieżąco bo teraz Ty sie tu kochana rozpakowujesz:)

Pyszczek dawaj znac jutro po betce...

Wiesz Beti tak sie zastanawiałysmy z Agą co miał na mysli mówiąc o tym przyjeciu zamówienia...:) :tak::tak:ale to był chyba taki poprostu żart...

Kochane ja uciekam bo męzulek ma tu cos na kompie do załatwienia wiec mu złaże z drogi :-D:-D:-D:-D

Piszcie ja rano nadrobie :)

i czekam na wieści od wszystkich pokolei ...od chorych ze zdrowieją tez

Miłej nocki

Heh..a ja dla Mężulka własnie "obiad" szykuję bo późno dzisiaj wróci z pracy...

Anufifi miłej nocki Tobie również! Napiszę jutro na pewno co wyszło z testu i co betka pokazała.

Pozdrówki!;-)

Anufifi może i żartował a może i nie, ja myślę,że dałaś mu wyzwanie:-) do mnie czasem jak przychodzą i pytają o jakiś paragraf , a nie wiem, albo nie jestem pewna, to się zawsze wykręcam, że teraz pilna sprawa ma przyjść za 5 min:-)on wychodzi a ja ksiązkę z przepisami i jak przyjdzie to już mądrala jestem:-):-):-) więc lekarz teraz siedzi i studiuje, jak Ci księżniczkę wycelować:-):-) będzie dobrze kochana, trzymam mocno kciuki:tak::tak:

Beti ale Ci fajnie, Ty masz już swoje Dwa Skarby :-) i to do tego Dziewczynki! Ciekawe ile ja będę czeać na moją fasolkę...

Pyszczek mam te ja moje kochane wredotki:-):-)już duże laski:-) teraz czekam na następne i mam nadzieję,że ta moja upragniona fosolka szybko się pojawi, wszystko się okaże w czwartek czy w tym msc się owu pojawi, jestem dobrej myśli:-)
u Ciebie pewnie też niedługo fasolka zagości pod serduszkiem:tak::-)

a tak w ogóle to co tu taka cisza dziś? dziewuszki kochane a Wy gdzie?:-)
Kiki miałaś na ciacho wpaść:-):-):-)
Czarodziejka wygoń te choróbsko już:-):-)

Beti no właśnie widze po suwaczkach że już panienki! :-) Odchowane więc możesz powitać kolejną fasolinkę :-) A ja, no cóż... też mam nadzieję, za każdym razem powtarzam sobie żeby nie zamartwiać się jedną kreseczką na teście, ale mimowolnie zawsze nie moge się powstrzymać i kilka krokodylich łez poleci...:-( A potem znowu dobrze i nadzieja na kolejny cykl. Boję się że coś nie tak ze mną...może to głupie i słyszałyście to już tu na forum z 1000 razy, ale taka jest prawda. Chociaz wiem że moje 4 miesiące starań to nic w porównaniu z sytuacją niektórych dziewczyn. Tak czy inaczej wszystkim życzę jak najszybszego zafasolkowania i nadziei że ten cud się spełni!

reklama
Do góry