Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale też żeby wózek nie był zbyt wielki gabarytowo bo bedziesz musiała go na biodrze pewnie wnosic i zmieścic się w klatce ( no chyba, że jakiś nowy blok to i kaltka szeroka):-)

Proponuję na początek kupic jakiś tani wózek bo na bank szybko będziesz chciała go wymienic na leciutką spacerówkę:-)
moja sasiadka ktora mieszka na przeciwko zostawiala wozek w piwnicy. ale ona juz chodzila ze spacerówka. ja planuje na gore wnosic tylko gondole a reszte albo bede zostawiac na klatce albo do piwnicy. ale moze przez takie cwiczenia szybko zrzuce zbedne kilogramy po ciazy. choc teraz juz wchodzenie sprawia mi trudnosc to az boje sie pomyslec co bedzie za pare miesiecy...
Dziewczyny a co myslicie otym:
wózek 3w1 ovo brevi NOWA DOSTAWA +GRATIS (523295989) - Aukcje internetowe Allegro
Potrzebuje wozek wielofunkcyjn, latwy w obsludze, lekki, ktory zmiesci sie w bagazniku po zlozeniu. Teraz te wozki sa jakies takie kosmicze a ten wygladna w miare normalnie. Tylko te dwa male kuleczn na przodzie troche mnie przerazaja.
W irlandi co prawda nigdy nie ma sniegu, ale jakos nie mam do nich zaufania.![]()
Cena mniej ;-)