Czarodziejka
Fanka BB :)
To moze i ja sie na narty wybiorę
))

ale pozjezdzac z takich górek pod blokiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

hiihihih... 

... tylko u nas sie mowilo na to dupojazdek
:-)
...
... wiec tez trzeba wstac szybko.. a znam przypadki ze Ks.. przyszedl po 22.00
A u nas siedzial moze z 15 min .. bo tesciu gadal z nim bo proboszcz chodzil..ale u szwagierki byl ...5min
Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie i mam być konsultowana w szerszym gronie w tym profesora i zapadnie decyzja czy poród SN czy CC , a dziś dowiedziałam się że jeśli jestem już po jednym cięciu to mogę nie zgodzić się na poród SN i wtedy robią CC na ,,odpowiedzialność pacjentki,, . KTG w porządku , tylko usg mnie dziwi bo mój gin robił mi 18 dni temu i dzidzi ważyło 2kg a dziś (inny aparat) lekarka powiedziała mi że waży ok.3 kg. To chyba niemożliwe żeby tak szybko tyle urosło
:-)
dziewczynki zdrowe,ale... pewnie jak tylko pare dni szkoły minie to i katar sie przyplącze- zawsze tak jest
Pyszczek witam Cię i ja w jakze szanownym gronie;-)Syneczki2 pisałam juz kiedyś,ze... muszę uszanowac zdanie mojego męzczyzny i poki co "porozmawiamy sobie"

Ja chciałabym juz teraz zaraz,ale dopiero koniec tego roku jest brany pod uwage
No nic- pewnie wszytsko na swoj czas.Jednak zostane tu , bo mi tu dobrze w tym towarzystwie
A Twoja @ przyszła? Bo moze nie przyjdzie co?;-)
Nie no- wszyscy tylko nie Ty.Gdzie ta radosc i energia, którą zarazasz? styczen Twój czas a Ty sie sie tu smutasz
Chodz no tu a Ci nakopie
anufifi sie ułozy samo wszytsko- bo jak juz wyzej napisałam...wszystko ma swoj czas

no to se jeszcze poczekam 

A waga sie nie przejmuj ..dokladnie sie dowiesz w dzien porodu
Ale dobrze oć ..ze przedtem 2..teraz3... a nie przedtem 2 ..teraz1
.. Wiec nie masz sie czym martwic;-) Trzymaj sie cieplutko...Buziaki
o rany.. u nas to gora... 4