reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak wlasnie chodzi o jabluszko:tak:... tylko u nas sie mowilo na to dupojazdek:sorry2::-):-D...
wiesz co? mysle ze oni powinni w jakis normalnych porach chodzic!!.. u nas chodzi od 8.00:baffled:... wiec tez trzeba wstac szybko.. a znam przypadki ze Ks.. przyszedl po 22.00:szok: A u nas siedzial moze z 15 min .. bo tesciu gadal z nim bo proboszcz chodzil..ale u szwagierki byl ...5min:eek:

Witam :-)
Na początek BARDZO Wam dziękuję za trzymanie kciuków bo jednak jestem w domku i jak na razie wszystko jest ok. więc BARDZO pomogłyście :tak: Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie i mam być konsultowana w szerszym gronie w tym profesora i zapadnie decyzja czy poród SN czy CC , a dziś dowiedziałam się że jeśli jestem już po jednym cięciu to mogę nie zgodzić się na poród SN i wtedy robią CC na ,,odpowiedzialność pacjentki,, . KTG w porządku , tylko usg mnie dziwi bo mój gin robił mi 18 dni temu i dzidzi ważyło 2kg a dziś (inny aparat) lekarka powiedziała mi że waży ok.3 kg. To chyba niemożliwe żeby tak szybko tyle urosło :baffled:
Jeszcze raz dzięki za wsparcie :tak::-)

Witam się witam.Wstawanie znów ranne sie zaczęło , szkola miśki czyli wraca wszytsko do normy po tej przerwie światecznej:tak: dziewczynki zdrowe,ale... pewnie jak tylko pare dni szkoły minie to i katar sie przyplącze- zawsze tak jest:wściekła/y:
Czarodziejko i ja się cieszę , ze z małym i z Tobą juz lepiej:tak:Pyszczek witam Cię i ja w jakze szanownym gronie;-)Syneczki2 pisałam juz kiedyś,ze... muszę uszanowac zdanie mojego męzczyzny i poki co "porozmawiamy sobie":-D:-D:-D Ja chciałabym juz teraz zaraz,ale dopiero koniec tego roku jest brany pod uwage:zawstydzona/y::dry: No nic- pewnie wszytsko na swoj czas.Jednak zostane tu , bo mi tu dobrze w tym towarzystwie:-D A Twoja @ przyszła? Bo moze nie przyjdzie co?;-)
Beciaaaa dól se wykopalaś ?:confused: Nie no- wszyscy tylko nie Ty.Gdzie ta radosc i energia, którą zarazasz? styczen Twój czas a Ty sie sie tu smutasz:wściekła/y: Chodz no tu a Ci nakopie:-p:-Danufifi sie ułozy samo wszytsko- bo jak juz wyzej napisałam...wszystko ma swoj czas:tak:
Całą resztę szanownych kolezanek pozdrawiam cieplutko.

A teraz mały usmiech na twarz

Sylwia no dziwne te pory. U nas od 16:00 chodzi ale idzie od gory a blok ma 15 pieter ja zas na 3 mieszkam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to se jeszcze poczekam :))))
Asus bardzo sie ciesze ze jestes ze nie zostalas w szpitalu...wystarczy ze w nim bedziesz rodzic:tak::tak::tak:
Margeritko super ze jestes Kochana. Mam nadzieje ze mroz wytlucze choc troche zaraze. U nas nadal sypie.................
Zmykam

Asus....Ciesze sie ze wszystko jest ok:tak: A waga sie nie przejmuj ..dokladnie sie dowiesz w dzien porodu:tak: Ale dobrze oć ..ze przedtem 2..teraz3... a nie przedtem 2 ..teraz1 :tak: .. Wiec nie masz sie czym martwic;-) Trzymaj sie cieplutko...Buziaki:)
Margaritta..Pozdrawiam;-)
Czarodziejka...15????:szok::szok: o rany.. u nas to gora... 4 :-D:-D
No to faktycznie znanim dojdzie do Ciebie to potrwa:tak::-D:-D

reklama
Hej dziewczynki...aleście popisały ....ja dopiero wróciłąm do domku ...musielismy zakupy przed wyjzadem zrobic ....jestem padnięta....

Nadal nie mam @ , jak dostane na wyjeździe to nie wiem co z badaniami , ale może uda sie cos tam na miejscu znaleźć ....

Asus ciesze sie ze wszystko w porządku :-)

Do góry