lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Teraz dopiero spojrzalam na Twoj suwaczek. Ty masz zawsze krotkie cykle, wiec skrocenie o ok 2 dni w tym przypadku chyba nie byloby az taka anomalia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mezatka
Nigdy tak nie mialam. Ale kazdy moze tak miec. Faza I jest zmienna, tylko faza lutealna jest stala. Po prostu mozesz miec znacznie krotszy cykl niz zazwyczaj. W tym przypadku to byloby 25dniowy. Dziwne ze tak cykl by sie skrocil - chyba ze masz cos w swoim zyciu nadzwyczajengo w tej chwili, co moze zachwiac rownowage hormonalna i stad te anomalie?
A moje zycie sie nie zmienilo w ostatnim czasie:-)
No nic zobacze jak test owulacyjny wyjdzie jutro. Bede zmykac, bo dzisiaj nie mam sil siedziec na bb.:-(

Teraz dopiero spojrzalam na Twoj suwaczek. Ty masz zawsze krotkie cykle, wiec skrocenie o ok 2 dni w tym przypadku chyba nie byloby az taka anomalia
Wczoraj jednak nie robilam testow, bo nie przypuszczalam, ze owulke moge miec tak wczesnie
Zrobie napewno jutro. Kurde zmykam bo maz pizze zrobil. Do jutra dziewczyny!!!
papamezatka, zrobilabym przytulanko dzis na twoim miesjcu![]()
tylko najgorsze jest to, ze my wczoraj na imprezce bylismy i ''zaszalelismy '' troche wiec dzisiaj nie najlepiej sie czujemy
No ale nie chcemy starcic szansy na bejbika :-)Dobra ja juz jem, potem kapanko i ....
pozdrawaiam was dziewczyny papa