malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Gabi dziekuje bardzo za rozwiazanie tej lamigowki;-):-) mniej wiecej rozumie teraz o co chodzi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha dziewczyny!!!moze mi ktoras powiedziec jak to jest z porodem w Polsce??Miałam rodzic w Niemczech, gdzie tez obecnie mieszkam, ale okazalo sie ze musimy z moim mezem troszke wczesniej wyjechac
i strasznie sie boje!!!Tu mialam miec cesarke na zyczenie i to tu jest darmowe a slyszalam ze w Polsce albo jak jestes zagrozona, albo jak zaplacisz??Ile to tam kosztuje??No i czy podaja ta szczypionke zeby nie bolalo??tu to sie nazywa PDA tam chyba tez?musze wiedziec o co poprosic
![]()
Jolanta,ja nie wiem,pewnie wszystko da się załatwić.Osobiście uważam,że cesarka na życzenie to szczyt głupoty,ale to tylko moje zdanie![]()
a to ciekawe... no zobacz..
a ja czekam bo za godz mam wizyte :-)
jeszcze tylko kilka chwil :-)