reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Nadii,ważne,że wszystko ok.A prawidłowa ciąża to 38-42 tyg.,więc się nie przejmuj.Dzieci i tak zazwyczaj mają gdzieś te nasze wyliczone terminy:-D

reklama
My po kolejnych zakupach "urządzeniowych" Kupiliśmy dziś panele do pokoju naszych dzieci i... 9 stów nie nasze :szok::eek:
A jeszcze mebli nie mamy :frown: boziu kiedy to się skończy :confused:

Nadii,ważne,że wszystko ok.A prawidłowa ciąża to 38-42 tyg.,więc się nie przejmuj.Dzieci i tak zazwyczaj mają gdzieś te nasze wyliczone terminy:-D

oj dokładnie jak dzidzia będzie chciała to sama da znać :-)

jeszcze lekarz powiedział, że położenie jest pośladkowe i gdyby to się nie zmieniło to będzie cc... Ale nie kazał narazie tym się przejmować, bo to jeszcze wiele razy może się zmienić.

ja też będę kwietniową mamą - mam termin na 10. 04 - będzie synek, Wojtek...
Witaj wśród Nas i gratuluję synka! :-)

Wklejam zdjęcie dzidzi, widać rączkę i zarys buźki
Nadii ciszę się, że wszystko z córeczką w porządku. Świetne zdjęcie. :tak:
Mam nadzieję, że nasz synek jutro też pokaże buzię. Ostatnio przykleił się do kręgosłupa i nic nie pokazał. :-p

Skończyłam malowanie na dziś. Myślałam, że poszaleję z kolorami a tu okazało się, że ściana jakaś szara, jakby ktoś się wycierał, i musiałam ją odświeżyć. Na szczęście humor mi się poprawił jak tylko złapałam wałek do ręki. ;-) Dzięki temu dodatkowemu malowaniu dowiedziałam się, że muszę dokupić białą i niebieską farbę. Lepiej teraz niż jak się na porządnie zabiorę do roboty, bo wtedy pewnie cholera by mnie wzięła. :wściekła/y: Kolejna wizyta w centrum budowlanym w piątek. :tak:

Ja uwielbiam projektować i planować wystrój pomieszczeń (to moje poletko zawodowe). Mieszkamy już prawie 2 lata w tym mieszkaniu i to było ostatnie pomieszczenie (mój pokój roboczy) urządzone bez pomysłu. :sorry2: Chyba czekało na nowego lokatora. :tak:

Czesc Laseczki hehe:cool2:

manja witaj wsrod nas;-)

a ja dzisiaj po pierwszej wizycie u poloznej ze szkoly rodzenia, w poniedzialek pierwsze zajecia... w koncu dostalam liste, co trzeba miec w szpitalu i w koncu przestaje panikowac:tak: cesarka na zyczenie to juz prehistoria, przynajmniej w tarnowskich gorach, tylko w sytuacji, kiedy jest to wymagane. O znieczuleniu mozna zapomniec.

Po jezdzie terenowej przez sniegi i lody, bo oczywiscie znowu zima zaskoczyla drogowcow (hehe), troche mam problemy krzyzowe, ale nic, to zaraz walniemy na kanapke i bedzie git:tak::tak:

ewelyn - kazdy potrzebuje sie wygadac;-)

Ktora ma ochote na salatke grecka? bo nie wiem, ile zrobic hehe;-)

nadii1 to super, ze dzieciaczek zdrowy;-) reszta sie nie przejmuj, bo i tak przyjdzie na swiat kiedy jemu bedzie pasowalo:-)
Bubasek daj znac jak poszlo;-):-) wszystkie tu czekamy..
a ja wlasnie wrocilam do domu.. dzisiaj oddawalam mojego niunka i mam zly nastroj:-:)zawstydzona/y: jak kolega zadzwonil, ze bedzie po niego za 2 godz to caly ten czas przeryczalam prawie:zawstydzona/y: nio i pewnie jeszcze troche dzisiaj poplacze z tego powodu jak mezus do pracy pojdzie, bo pokochalam tego pyszczoszka:zawstydzona/y: kurde znowu dzien chorych jazd mi sie wlaczyl:zawstydzona/y:

nadii1 sliczna foteczka:-)

bubasku daj znac jak po wizycie!

a ja zmęczona...padam z nóg -musze kolacyjke zjesc co by odpocząc...i sie zregenerowac...

reklama
moja dzidziulinda waży 1088 g. :D

i wszystko ma na swoim miejscu :)
ogólnie nie wiem o czym pisać bo z 20min Dr wypytywałam ze swoją listą pytań :D i mam mętlik w głowie :D
a w ogóle to mi liczy Dr ze jest 27 t + 1 d. (czyli 1 dzien wiecej)
a USG jeszcze lepiej 27 t + 4 dni i z USG termin na 11 kwietnia.
no i muszę do kardiologa się przejść, ale to za jakiś czas. Nastepna wizyta za miesiąc, jak się umówię to dam znać :)
aaa i widziałam salę porodową :) przeraziłam się znów (za każdym razem jak myślę o porodzie to się boję :p ) no ale ładnie, schludnie, lux :)

aaaa...moge teraz iść coś wszamać :D

Do góry