reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Melduję się z rana :-)

Mam nadzieje, że będzie dłuższy. Bo faza lutelana musi mieć mieć minimum 10 dni? To by wypadał cykl 27 dniowy oby tylko jeśli doszłoby do zapłodnienia fasolinka mogła się zagnieździć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmy oj ile to stresów:eek:
Zbieraj do słoiczka jak później go otworzysz to od razu zajdziesz w ciążę:-D

NAOEWNO CYKL BEDZIE DLUZSZY CO SIE WIAZE Z PRAWIDLOWA II FAZA CYKLU :tak: I PRZESTAN MYSLEC NEGATYWNIE :happy2::sorry:

Lilu-i tak trzymaj-bo tak bedzie!!! Zamiast na udraznianie w maju to Ty słonko pojedziesz ale na ciażowe usg!!! tego Ci najmocniej pod słoncem zycze!

DZIEKUJE BARDZO :sorry: JA OCZYWISCIE TOBIE TEZ ZYCZE JAK NAJLEPIEJ :tak::cool2:

Hej dziewczynki , witam po dlugiej nieobecnosci
a skad ten nowy wateczek ? co ma znazyc jego tytul bo nie wiem czy moge tu zagladac :sorry2:
ps.
dawno mnie nie bylo ide zrobic rozeznanie kto pozostal na starajacych sie, mam nadzieje ze tylko nieliczne ,

WITAM PANIA, ALE NAS PANI OPUSCILA NA TAK DLUGOOOO :shocked2: CO TAK U CIEBIE ADOLFINKO ?

reklama
Witam Was słoneczka Moje kochane :-) Przepraszam że tak długo nie pisalam ale byłam u teściow. Odebrałam wyniki z prolaktyny i jest podwyzszona, dostalam BROMERGON na obnizenie jej....

mam pytanko :confused: czy jak w piatek mialam pecherzyk 22mm to ile dni trwa zanim peknie i bedzie po owulacji? jestem tak zakrecona, ze nie bardzo rozumiem jak to jest....

to zależy jakiej wielkości będzie ten pęcherzyk....ale myslę że 2-3 dni i pęknie.mówi sie że po kilku dniach ;) to teraz dzień w dzień przytulanki kochana ;)

dzieki dziewczyny, :-D
wlasnie sie tak zastanawiam, przytylalismy sie w czwartek i w piatek, wczoraj odpuscilismy bo bylismy baardzo zmeczeni a przeciez nic na sile, ale dzisiaj juz nie odpuszcze:tak: mysliscie ze trafilismy bądz trafimy?

Marzenixxx

No niestety te marznace nozki to niby mowia ze moze byc objawe ciazowym - ale u mnie nie jest. Po prostu trzesie mna jak galaretka, stad marzniecie nozek.....

A Ty kochana dzialaj i dzisiaj i jutro jesli mozecie. Trzymam kciuki

reklama
Do góry