reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenixxx

No niestety te marznace nozki to niby mowia ze moze byc objawe ciazowym - ale u mnie nie jest. Po prostu trzesie mna jak galaretka, stad marzniecie nozek.....

A Ty kochana dzialaj i dzisiaj i jutro jesli mozecie. Trzymam kciuki

a co kochana cie tak trzesie?? przeziebilas sie czy co?ogrzewaj sie szybciutko:-):-D
no mam zamiar dzialac i dzis i jutro :):-D

julitko juz niedlugo napewno sie uda, zreszta zobaczysz ze w lutym bedzie wysyp fasolek!!:-D

reklama
lolitka-a ja wogole jestm okropnym zmarzluchem,ciagle mi zimno,do 25 roku bylo ok,chodzilam w samych gaciach i koszulce po chalupie,a teraz spodnie,sweter..no coz starosc nie radosc:-)

Marzeni,a ja podejrzewam ze mialam owulacje tez wczeniej,jak zaczely mi sie dni plodne to przez pierwsze dwa dni przezroczysty sluz i troszke mnie bolaly jajniki,ale na testach wychodzila jedna kreska,a potem dwa dni okropne,na testach dwie kreski i nie moglam chodzic tak mnie bolalo,wiec probowalismy w te dni wczesniejsze i w te dni co byla owulka...moze tym razem:-)udalo sie!

Marzeni,a ja podejrzewam ze mialam owulacje tez wczeniej,jak zaczely mi sie dni plodne to przez pierwsze dwa dni przezroczysty sluz i troszke mnie bolaly jajniki,ale na testach wychodzila jedna kreska,a potem dwa dni okropne,na testach dwie kreski i nie moglam chodzic tak mnie bolalo,wiec probowalismy w te dni wczesniejsze i w te dni co byla owulka...moze tym razem:-)udalo sie!

napewno wam sie udalo:-D:-D ale jak sie udalo to bedzie wkoncu u nas jakas styczniowa fasolka:-D:-D

dzieki dziewczyny, :-D
wlasnie sie tak zastanawiam, przytylalismy sie w czwartek i w piatek, wczoraj odpuscilismy bo bylismy baardzo zmeczeni a przeciez nic na sile, ale dzisiaj juz nie odpuszcze:tak: mysliscie ze trafilismy bądz trafimy?
marzenixx przeciez plemniczki moga przezyc ok.5 dni w kobiecie...więc nie ma czym sie martwic;-)mysle że napewno traficie...zaszaleliscie i się uda :tak::tak::tak:

w.kropeczka kochanie przeciez ja o tym wiem:tak:i szybko mnie to nie minie, bo wybieram się na podyplomowke po obronie magisterki:tak:chyba ze maluszek mnie zatrzyma:-Dtak to jest...

kinguś ty tu się nie dołuj...tylko z uśmiechem proszę:tak::-)niedługo będziesz miała fasoleczkę swoją upragnioną:tak:

tak was czytam i czytam....... :-) oj chyba bedzie wyspy fasoleczek w lutym;-):-p ŻYCZĘ WAM TEGO BARDZO no i SOBIE również:-D Ja testuję 6 lutego. Piękny byłby prezent na walentynki dla mnie i męża.

miłego wieczorku!

reklama
marzenixx przeciez plemniczki moga przezyc ok.5 dni w kobiecie...więc nie ma czym sie martwic;-)mysle że napewno traficie...zaszaleliscie i się uda :tak::tak::tak:

w.kropeczka kochanie przeciez ja o tym wiem:tak:i szybko mnie to nie minie, bo wybieram się na podyplomowke po obronie magisterki:tak:chyba ze maluszek mnie zatrzyma:-Dtak to jest...

kinguś ty tu się nie dołuj...tylko z uśmiechem proszę:tak::-)niedługo będziesz miała fasoleczkę swoją upragnioną:tak:

no ja mysle bablyss ze sie powinno udac ale coz, zobaczymy:tak: ja teraz koncze licencjata i jakos nie chce mi sie isc na magisterke, choc ostatnio przykuly mnie studia podyplomowe.. eh ale mam nadziej rowniez ze przyjdzie maluszek i nigdzie nie pojde:-D:-D

Do góry