reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oj, Dziewczyny, ja też jestem strasznym zmarzluchem-piecuchem.... A u nas to jest tak, że mnie trzęsie z zimna, odkręcam kaloryfery na full, a mój M. wtedy się gotuje - on siedzi w koszulce:cool2:, a ja w bluzie przykryta kocem, z podwójnymi skarpetkami na nogach :cool:, bo one najbardziej marzną ...
Lolitka, nie daj się żadnemu przeziębieniu!!!Stosuj może oscillococcinum - mnie np. pozwoliło nie zarazić się od M., a zarazki fruwały nam po domu:wściekła/y:

Dziś mnie tępo pobolewa jajnik prawy, wg mnie jest już po owulacji. Od niedawna obserwuję się dokładniej i dopiero wyczulam się na różne objawy i syndromy. Chyba muszę zrobić sobie dziś test owulacyjny. Robiłam sobie w piątek, to były dwie kreski, prawie tak samo wyraźne, więc się upewniłam w przekonaniu, że czas na przytulanie:blink: No i zaczynam się wsłuchiwać w siebie i czekać z nadzieją..............i już się zaczynam nakręcać, chociaż wiem, że to wykańcza..:unsure::hmm::happy2:

Mi temperatura zawsze spadala 3 dni przed @ i to nawet z 37.0 na 36.6 wiec juz wiedzialam ze nic z tego, u Ciebie ladnie sie trzyma tempka, ja wierze :tak:

mi w poprzednim cyklu też spadła 3 dni wcześniej, a nawet prawie 4, bo mialam w niedzielę wieczorem 36,8 w poniedzialek rano juz 36,6 i tak do @ a @ dostałam w środe.

zobaczymy...oby nie przyszła @..... jutro Wam napiszę....

Lolitko dziękuję za trzymanie kciuków

mi w poprzednim cyklu też spadła 3 dni wcześniej, a nawet prawie 4, bo mialam w niedzielę wieczorem 36,8 w poniedzialek rano juz 36,6 i tak do @ a @ dostałam w środe.

zobaczymy...oby nie przyszła @..... jutro Wam napiszę....

MOIM ZDANIEM JUZ JUTRO MOZESZ ZATESTOWAC :happy2:

A GDZIE SIE PODZIALA KINGUS ? CHYBA DZIALA Z MEZUSIEM :tak:

A ADOLFINKA GDZIE ZNOWU UCIEKLA :dry:

Ostatnia edycja:
Katarzynko, ja też zaciskam piąstki, aby nie przyszła @, a pojawiła się fasolka!!!!!

kochana ja tez trzymam kciukasy, no wkoncu ktos niech nam zapoczatkuje wysyp fasolinek!:-D:-Dnie denerwuj sie, bedzie dobrze:tak:

bardzo Wam dziękuję... eh będzie to ciężka noc....
uciekam kochane. Do jutra.... rano powiem czy przyszła @ i czy tempka spadła...

reklama
Do góry