Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc dziewczyny ja tylko na chwilke, poczytalam troszke was i zaraz ide spac, mam straszny dzien dzisja, mega dola i nie mam ochoty na nic, wiec nie zanudzam was dzis tylko ide sie wycisz... buziam was...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to już jest 16 dni po owu.ale ja do @ mam jeszcze kilka dni.mam cykle 28dni.owu miałam w 8dc a dziś mamy 23dc więc do @ zostało 5 dni!!!! no i od 16dc zażywam duphaston w środe ostatnia tabletka!!!
a co do testów to mi pierwszy raz się tak zdarzyło że wyszła po czasie druga krecha,a testów spooooro robiłam...ale spokojnie dziś rano poszłam na bete jutro będzie wiadomo![]()

Czesc!!!!!
Czy i ja moge do Was dolaczyc ????:-)
Rowniez staramy sie z mezem o dzidziolka, jestemy po slubie juz 2 lata i 6 miesiecy....o dziecko staramy sie juz grubo ponad rok i w lutym idziemy z mezem na konkretne juz badanka....bardzo sie boje....mam nadzieje ze nie bedzie tal zle;-)
Nie przeczytalam Was ale postaram sie choc te ostatnie stronki poczytac:-)
Milej nocki:-)

Hej u nas cały czas choróbska nas się trzyma :-( Filip ma straszny kaszel. Mnie rozkłada,od dziś biore antybiotyki.
Masakra...nic mi sie nie chce wiecie... na nic nie mam ochoty tylko bym płakała:-(
co za dół
Pozdrawiam was serdecznie
zaglądnę w wolnym czasie
kingus- kochana jesteskaszel mecyz mnie glownie popoludniami..
i pod wieczor troszke.. kurcze boje sie ze bede musiala isc po te antybiotyki..:/
kropeczka- oj bidoczku z ta nozka to ciezko ale mam nadzieje ze szybko dojdziesz dosiebie buziak wielgachny dla ciebie![]()
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne do owulacji bliżej niż dalej a ja jestem pokłócona z mężem więc chyba i tym razem nic z tego nie będzie:-( A w ogóle to straciłam już nadzieję, że się uda. Jestem wyciszona i nie myślę o tym. Ale widocznie nie jest mi dane być mamą![]()
Jaka @ ona jest okropna zawsze nadchodzi kiedy jest nieproszona. No to teraz kochana nowy cykl i nowe starania :-) oby owoc
taaaaaa...nowe staranka...:-(tylko z kim.....pancio dopiero za 3 tygodnie wroci to znowu bede przed @. ...i tak minie kolejny miesiac....a pozniej kolejny....duuuuu........no chyba ze ucieknie na wekend jakims cudem
mialam isc do fryzjera ,,,,nawet mi sie niechce
odczekaj na stesknionego meza ... dodaj trochę pikanterii badź romantyzmu-do wyboru...a wtedy sie bedzie działo, juhuuuuu ...bedzie fasolka! Głowa do góry!!!A tak z innej beczki....
Jesli ktoras z Was kobitki mieszka w Londynie - jaka jest pogoda, jaka ma byc jutro i pojutrze ? Nie wiem jakie ciuszki mam zabrac na moja 2dniowa wyprawe![]()
Witajcie dziewczyny po dluzszej przerwie;-)
Ja ostatnio mam zle dni :--(i nie udzielam sie na forum, ale czytam Was codziennie kochane
. Jutro lece do Polski na tydzien, wiec juz tylko o tym mysle. Wlasnie sie pakuje i postanowilam do was napisac
. U mnie dzis juz 18dc, od wczoraj pojawily sie znow brazowe plamienia i juz nie wierze, ze w tym cyklu sie udalo. Wiem, ze to moze byc przyczyna niskiego progesterony i stad nasuwa mi sie pytanie ''Czy moge zrobic badania na ten progesteron 20dc, jesli owulacja byla u mnie prawdopodobnie 9dc? Dziewczyny i jakie hormonki moge sobie zrobic w tym czasie?'' Moje cykle sa 26dniowe. Wiem, ze niektore hormonki bada sie na poczatku cyklu, gdzies to sobie zapisalam ostatnio. Niestety ja bede w Polsce pod koniec cyklu:-(Juz zaluje, ze nie caly miesiac. Tak bym chciala zrobic wszystkie mozliwe badania, ale niestety:-(
Jak tylko znow odzyskam pelen optymizm odpisze na wasze posty;-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!
...my z moim mezusiem wogole sie nie klocimy i nigdy nie mielismy awantury,tak jestesmy dopasowani ze czasmi sama sie dziwie.Jak ja sie gniewam to 10 min a potem ide do niego i caluje i jest wszystko ok:-)Ja polka wariatka a on Norweg wiec on wie ze mam chumorki..hehe:-)
Powodzonka i duzo przytulanek na zgode:-)
:-)
Z Polakiem nie widze szans na zero całkowite kłotni...chocby o cokolwiek, choćby czasami tylko, choćby dla podniesienia rangi małzenstwa...zartuję:-) i gratuluje oczywiscie takiego zgrania!Ja mam w sumie takie plamienia od poczatku jak sie staramy o dzidzie czyli ok 5 m-cy. Tak duzo juz czytalam na temat plamien, ze ten progesteron wydaje mi sie ich przyczyna i pewnie tez dltego nie moge zajsc w ciaze:--
-
-(A owulacje raczej mialam pozniej 11-12dc no ale w tym m-cu byla prawdopodobnie wczesniej. Opieram sie tylko na obserwacji sluzu i testach owulacyjnych
To raczej nie jest plamieni implantacyjne-nie wierze:--(Pozdrawiam
czesc
ja tez mam brazowawe polamienia przed okresem i lekarz powiedzial ze to moze byc oznaka za malej ilosci prodest. i musze zrobic badania ok 7 dni po owu albo 3tyg po @ mam nadzieje ze to ci choc troche pomoze pozdrawiam
Moj chodzi jak w zegarku. Wie ze trzeba przeczekac, wiec jest na glodzie przez 2 tygodnie![]()
Czesc!!!!!
Czy i ja moge do Was dolaczyc ????:-)
Rowniez staramy sie z mezem o dzidziolka, jestemy po slubie juz 2 lata i 6 miesiecy....o dziecko staramy sie juz grubo ponad rok i w lutym idziemy z mezem na konkretne juz badanka....bardzo sie boje....mam nadzieje ze nie bedzie tal zle;-)
Nie przeczytalam Was ale postaram sie choc te ostatnie stronki poczytac:-)
Milej nocki:-)

Dziękuję, dzionek był miły, 4godzinne ploty z kumpela poprawiły humorek, a mi nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci miłego wieczoru!!!
Tak Kropeczko cały czas leczę infekcję, bo juz sama nie wiem jak to nazwać... na 2go lutego mam kolejną wizytę u gina i jak po tych globulkach nie bede widziała róznicy to bedę meczyć lekarza o jakies badanka, bo tak to chyba nie może długo trwać...Tobie również życze dużo zdrówka...Pozdrawiam
Dobranoc... idę na kolację!!!:-)
Sprawdzam tylko:-)
Lilu19
mamy podobny cylk, w ktory dniu zazwyczaj owul?

czesc dziewczyny ja tylko na chwilke, poczytalam troszke was i zaraz ide spac, mam straszny dzien dzisja, mega dola i nie mam ochoty na nic, wiec nie zanudzam was dzis tylko ide sie wycisz... buziam was...
;-)
Chcialabys mieć mamę co sie smuci i doluje??? No!!!-wiec widzisz -masz byc taka::-):-):-)od rana do wieczora!!!ignorujcie to

ch cialam wstawic swoje suwaczki i cos mi sie pochrzanilo