reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D
Tikanis bedzo się ciesz, ze z twoim syneczkiem jest wszystko oki - TO JEST NAJWAZNIEJSZE.
Imię tez piekne, mój chrzesniak ma na imie Kubuś, mi równiez sie ono podoba.
Marzył Wam sie syneczek?

Tikanis-maluszek sliczny-a jaki ma nosek malutki i slodko - grymasne usteczka:-) Cudenko!!! Wyobrazam sobie jaka to byla dla was magiczna chwila go ogladac...i gratu;luje ze to synek-cieszycie sie, prawda - z płci?

Bablyss-jak dwa dni po @ to rob tescik, rob...tylko powinno byc to z porannego moczu...albo nie pij, nie sikaj kilka godzin i jak zagescisz mocz to zrob wieczorem...no albo rano...sama juz nie wiem-zycze Ci II kochanie najmocniej jak umiem!!!
...no do Lublina mam faktyczie kawalek...wyszukalam teraz w sieci ze oprócz kapusty pomaga na ten płyn w kolanie oklad z tartego ziemniaka na zmiane z okladami z rozpuszczonej sody...ide eksperymentowac, mama juz sciera ziemniaka;-) probuje co popadnie bo boli mnie to okropnie a te leki...o dupe potluc chyba sa, choc takie silne i spustoszenie w organizmie robia.

Ok dziewczyny-buziaki!!!

Och Kropeczko alez Ty się wycierpisz, ale dzielna z ciebie dziewczynka wiec napewno przezwycięzysz dolegliwosci kolankowe,tylko trzeba czasu,zwykłe przeziębie moze trwac kilkanaście dnia a co ropiero taka powazna sprawa.
Słyszałam, ze jeślic chodzi o stawy to najgorzej dokuczaja wiosną i jesienia.
Jesteśmy z Tobą Kropeczko i pamietaj o tym jak bedzie ci bardzo smutno.:happy:

NO I ZROBIŁAM - JEDNA KRECHA NIE ROBI ZŁUDZEN, MOCNO SPROWADZA NA ZIEMIE I TAK SAMO MOCNO KOPNEŁA MNIE W TYŁEK!!!!!!!!! NA OTRZEŻWIENIE:sorry2::zawstydzona/y:

Ale nawet nie jestem zła zrezygnowana ,tylko dobry lekarz tu pomoze dlatego czekam na tą małpe

Pewnie nie ma co się zalamywać, bo nie tędy droga, a zamartwianie sie i stres moze tylko zaszkodzić.
Fajnie, ze masz takie podejscie, ja tez wychodzę z załozeni - mowy cykl, nowe szanse na fasolkę.:happy:;-):happy:
Bedzie dobrze bablyss:-)

wiesz lekarz powiedział że umawiamy się na luty i wtedy będzie fasolka a teraz przyjemność... powiedział że wszystko może się zdarzyć...czasem to tylko blokada psychiczna,mówił że często tak jest że pary odpuszczają a gdy termin zabiegu fasolka już jest... ja sobie w główce już poukładałam, odpuściłam i jakoś mi tak lepiej ... naprawdę bez stersu narazie , potem to dopiero będę się denerwowała czy insemina.... się udała...
kurczę ale sie rozpisałam!:tak::-D

Martynko zyczę Ci tego, zeby u ciebie równiez tak sie stało i po cudownych przytulankach były piekne dwie II, bez zabiegu, stresów

No i wyladowalam z antybiotykiem. Boli mnie wszystko. Miesnie brzuch jajniki piersi watroba kluje mnie serce chyba umre... Tak zle to sie jeszcze w zyciu nie czulam zadzwonilam do szefa ze nie dam rady przyjsc do pracy i co dostalam opie...ol ze co ja sobie mysle i czy bede jutro powiedzialam ze sie postaram nawet nie powiedzial ze ok lub ze nie ok tylko sie rozlaczyl. Fajnie prawda :(((((((( Kiedys jak bylam mlodsza to lazilam z temp do pracy a teraz po prostu nie mam sily musze zostac w domku.
Tikanis gratuluje synka ja tez zawsze chcialam miec 2 synkow :)))))
W.Kropeczko wspolczuje Ci strasznie. Mam nadzieje ze ten bol szybko minie zycze Ci tego.
Pozdrawiam Was i ide dalej zdychac.

mari zdrówko jest najwazniejsze i ma sie je tylko jedno więc trzeba o nie dbać, a szczególnie w naszej sytuacji, a praca jak nie ta to inna, nie ma tego złego.......
Nie jesteśmy robotami do pracy. a praca ma byc dla nas, a nie my dla pracy.:angry:

matko.....ROK TEMU MIALAM TAKĄ SAMĄ SYTUACJE I JESZ CZE KILKA INNYCH I WIESZ CO SIĘ STAŁO??? wylądowalam w szpitalu i siedzialm na zwolnieniu 4 msc.
KOBITO TWOJE ZDROWIE NAJWAZNIEJSZE, TAKI DZIAD-TWOJ SZEF, JAK STRACISZ ZDROWIE TO SIĘ TOBĄ NIE PRZEJMIE, NAWET SIĘ NIE NACHYLI!!!!!! miej go w dupie, machnij mu L4 i dowidzenia!!!
Matko ale się wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przerabialam to samo kilka lat! I powiedzialam koniec i dosyc tego DNA!!!
Oni tobą się nie przejmująto ty nimi też nie!! tym bardziej w chorobie

Babyss ma 100% racji ja też sie pod tym podpisuje !!! :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki i zaraz idę je smarować powidłami.
A co wy dzisiaj robicie na obiadek?

ja naobiadek nic ale na kolacje tez robie nalesniki:-D:-D:-D

macie dziewczyny co znalazlam , troszke na rozladowanie humorków :):tak:

Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi...
Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.

Zaczynamy!

1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
4. Następnie pomnóż przez 200.
5. Jeśli w tym roku miąłeś już urodziny dodaj 105. Jeśli nie dodaj 104.
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)

Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy?
A więc:

• Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.
• Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
• Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!

Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.

Zaczynamy!

2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)

A więc:

• Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.

Wszystko ladnie pieknie tylko moje latka mi sie nie zgodzily bo wyszlo ze mam 17 lat :sorry2:

Zaczynamy!

2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44

A więc:

Ale to nie wszystko.

Marzennix fajna zabawa hehe no i troszke sie sprawdzilo pozycja i 1 pytanie co do wieku to nie do koca bo wyszlo mi ze mam 18 a mam 23 w tym roku hihi:-)

Ale bardzo fajne na rozluznienie atmosfery:tak:

Hej Laseczki ja dziś tylko na chwilkę bo musze się moim synkiem zając bo wariuje...

a dzis powinna byc @ ale nie przylazła.....luteiny juz nie mam na wywolanie w razie czego i co mam zrobic do gina znowu isc??? i wydac 80 zl. zeby mi luteine przepisal na @ ???
czy mozna kupic bez recepty? eee chyba nie...
Ja kupowałam zwykłą Luteinę i płaciłam za nia 3 zł ale była na receptę,a co to za Luteina za 80 zł:szok:
:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D
Tikanis GRATULACJE... Ja te zmam synka Kubusia, pamiętaj, że Kubusie to łobuziaczki...:-)
Ja tez mam dziś na kolację nalesniki...
A co do testu to mi również policzyło za mało lat - o 5... chyba cos jest źle, bo wszystkim nam odejmuje 5 lat,

Lilu he he witaj...

A co z Laurą... odezwij sie!!!

Marzenix coś do bani ten test, lat dało za mało a tej pozycji (69) och ohyda!:-D

Ja naleśniki na obiad robiłam, bo M za nimi przepada:-)
A ja od niego się zaraziłam. Właśnie idę po siódmego:szok: Oj ten tłuszczyk na brzuszku.....

reklama
Do góry