reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zle zrozumiałas moją wypowiedz.
żeby doastac recepte musze isc do lekarza-wizyta 80 zl.Wiem że na recepte 3 zl.
no jo, muszę czytac ze zrozumieniem... a nie możesz iść do lekarza na NFZ?
Witam

Nieco depresyjnie.....Zrobilam sobie kokosowe ciasteczka na pocieszenie.

Elizabeth - przeslicznie razem wygladacie na zdjeciach
Dziękuję Kochana... Nie żałuj sobie tych ciasteczek, jelsi to ma Ci poprawić humorek to smacznego!!!

Test po 5 minutach juz jest niewiarodajny, ale ja bym na Twoim miejscu Bablyss powtórzyła jutro z rana no i zaciskam kciuki...

A Laura się nie pojawiła?

Tak sie dzieje gdy kobieta ma balagan hormonalny :baffled:
lilu sprowdziłas mnie na ziemie.Ja napewno mam bałagan hormonalny....

Elizabeth moj ginekolog przyjmuje tylko prywatnie tz. w szpitalu tez, ale czeka się do 3 msc!:angry: a jest ponoc bardzo dobry, niedawno dokonalam zmiany...ja chodzę do luxmedu.Chodzi o to (pisalam wczesniej) ze czekam na @ mam zrobic szczegolowe badania i usg a potem dzialamy:tak: Mialo to byc przed swiętami, ale niestety 5 dzien cyklu przypadl w święta ! a przeciez dopiero co bylam u niego dal mi to luteine i wyzarłam ją

Marzenixx no wlosnie dlaczego? ej tam...z tymi testami...

No nic czekam na @ a jak nie to test zrobie jutro, pogadam z mężem czy nie pojechalby do apteki:tak:

Robie zdjęcia ale w aparacie nie widac:no:

DZIEWCZYNY A PO CO SA TE 2 KRESECZKI NA TESCIE TYLKO NIE W MIEJSCU TESTOWYM TYLKO NA BOKU???

jestem , jestem
Mari27 martynka zrobię napewno sama jestem ciekawa...ale kiepsko to widze...
Lilu mowi ze tezt moze tak pokazac jak zabuzenia hormanalne a ja napewno mam:-(
Dziewczyny a wy wiecie odpowiedz na to pyt co zadałam wczesniej?
LILU TY MASZ W DOMU TAKI SAM TEST! WEZ ZERKNIJ DO ŚRODKA, I JAK WIESZ TO POWIEDZ PO CO SA NA BOKU TE DWIE KRESECZKI?ONE TEZ POKAZUJĄ WYNIK? CZY JAK?

reklama
piewsze słyszę o pozytywnym wyniku testu ciązowego a bałaganie hormonalnym, nigdzie nie ma o tym napisane ani na ulotce testu w internecie też nie znalazłam, raczej przy braniu jakiś leków może wychodzić pozytywny... więc test pozytywny - to musi być ciąża!!!!

Do góry