reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A tych blin z łasosiem to zazdroszcze. Podaj przepis moze zrobie. Bo M to raczej nie lubi gotować.

Zaraz wrzucę na kulinarny :-)

Mamociku super, że miałaś udany weekend. Mam do Ciebie pytanko:-)
Czy szczepisz chłopców przeciw kleszczowemu zapaleniu opon mózgowych? Pisałaś, że wakacje spędzacie na Mazurach, a tam lasy, trawy i kleszcze.

Nie szczepiłam. Ani siebie ani dzieci. Zwykle 1 albo 2 kleszcze mam w sezonie, ale nigdy się nic nie przypałętało. Może w tym roku spytam naszą panią pediatrę.

Zdrówka dla chorasków!

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli
Natalka
Staś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Filipek

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

Witajcie!
Ja zaliczyłam tasiemca, pije bardzo kalorycznego reddsa- tata mi kupił :baffled: zaraz wskakuje pod prysznic i do łóżka, miałam do tesco jechac po te tanie pieluchy no, ale wypiłam piffko:sorry2:

Standardowo- duuuużo zdrówka dla chorujących!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wieczorową porą :-DTasiemiec zaliczony, posprzątane po obiado-kolacji, Jasio już zaliczył drugiego cyca (usnął dziś o 19 - zazwyczaj kładzie się o 21) ale nie spał popołudniu pewnie dlatego. Zaraz robię mamie paznokcie więc tylko zerknę na inne wątki :tak:
Zuzia gratulacje :-) jak ten czas leci
Zuzkus, Joanna, Lilianko, Majka, zdróweczka kochane dla WAs i waszych maluszków :-)
Darunia zaszalałaś z tym sprzątaniem a teraz m zrobi "porządeczek" :-p
BBakAnia Natalka jest urocza - urodę ma pewnie po mamusi ;-) fajnie, że ma starszą koleżankę :tak:

spokojnej nocy kochane mamusie :rofl2:

reklama
Bry wieczór :tak:

Marlena - polecam się na przyszłość :-D
bbakania - córeńka śliczna, trochę do mojej Oleńki podobna :-D

My właśnie korzystając z tego, że babcia jest, wróciliśmy z zakupów w tesco :tak:
Faktycznie, ceny pieluch przyzwoite :-) kupiłam też Oli duży śpiworek do spania (z tego w którym śpi już wyrasta :sorry2:) przeceniony z 55zł na 16,50 :-D Interes życia :-DTeraz jestem w trakcie picia kieliszeczka winka z mężem i kukam w tv na Monka :-D Dzień minął bardzo przyzwoicie i szybko :-) mam wrażenie że z dnia na dzień szybciej :sorry2: Ola wieczorem tak hasała, że bidulka ledwo skończyła butle po kąpanku i już spała :-D Przekochana córeńka :-) Moja mała też ostatnio je mniej i na łyżeczkę niestety nie reaguje już otwartą buzią :sorry2: może wreszcie zęby? Połudzę się :-p
Życzę dzieciaczkom pięknych snów, a mamom zasłuzonego odpoczynku :tak:
Dobranoc Babeczki! :-)

Do góry