Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pulimcort i flixotide to sterydy Nartomiast berodual to lek rozszerzajacy oskrzela szybko dzialajacy to to samo co fenotrol ktroy kobiety biora w ciazy tylko w innej postaci i chyba zawiera juz lek na serce zeby tak nie walilo .Czy te wszystkie leki, które stosujecie do inhalacji to sterydy?? My mamy pulmicort.
.

Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)Witam cioteczki wieczorowa pora:-)
Bylysmy dzisiaj u lekarza z ta biegunka i jutro mam zaniesc kupke do badania,Marysia juz spi ja odpoczywam sobie na BB:-)
Joasiek dziekuje za pogode bylo naprawde pieknie,hihi
Jolu,Patyczek moja Marysia tez slabo z jedzonkiem tylko mleczko zupki,kaszki ble,ble,ble a jak zobaczy lyzeczke to az sie krzywi
Zuzkus jak dobrze,ze Macius ma taki apetyt:-)
Kasiau Ola nie chce spac ja ty jestes to spryciula jedna pewnie chce sie toba nacieszyc:-)
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi z okazji 8mcy
Magdalenkakol jak dobrze,ze jestes na bb Ty nasza doktureczko
wydaje mi sie,ze zabki wczoraj mialysmy kryzys i Maniulka caly dzien nic nie jadla tylko pila teraz juz wiem dlaczego przebijal sie zabek i nawet smoczka ktorego tak lubi nie mogla ssac dzisiaj jest juz lepiej ale robila sobie przerwy co 4-5h jadla a zwykle je co 3h jak dlugo Mikolaj niema apetytu i ile zjada w ciagu dnia?Być może na te ząbki ale choroba moj Mikołaj naprawdę mało je dobrze że chce pić ;-)