reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hrudzia czy ty jesteś w ciąży??????????????????
jesli tak to który tydzien??
kurde tyle mnie nie bylo, tyle przegapilam...
co do wózka to ja tez stawaim na ten pierwszy- swietna solidan firma...
5 tydzien :-)
A ten pierwszy link to link dostawki nie wozka...wozek mam:tak::sorry2:
Hrudzia ja wierzę/ czuję ,że to Hrudzinka jest pod Twoim serduszkiem:tak::tak::tak: Ten pierwszy jest najlepszy wózek
Ja tez tak czuje...ale moze po prostu bardzo bum chciala dziewuche i dlatego...:sorry2:

Mam pisać dolegliwość-specyfik, czy np. specyfik i na co działa?

jak "babcia" uwaza:-D

Ja tez tak czuje...ale moze po prostu bardzo bum chciala dziewuche i dlatego...:sorry2:

no wlasnie moze dlatego:-( ale zycze zeby byla naprawde:-)

co do wozkow, to moja kolezanka miala roznice miedzy dziecmi 1.5roku i starala sie to drugie dziecko tez jak najszybciej odzwyczaic od wozka, zeby nie byl problemow i potem chodzili na piechotke. na poczatku oczywiscie malenstwo musi byc w wozku, wiec wtedy ta nadstawka jest super. widzialam w Angli, ze zdawala egzamin:tak:

slyszalyscie, ze w USA urodzily sie osmioraczki??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jaki ta kobieta musiala miec brzuch????????

hruda, tylko sie na nie nie zapatrz:rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry