reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwka22 a Ty to jeszcze masz 8 dni do @... o rany Laski, czemu Wy tak szybko testy robicie???
Wiem, że się Wam wydaję, że to za wczas ale ja tylko tak z ciekawości go zrobiłam i wcale nie wierzę, że wynik jest prawdziwy. Bo to zdecydowanie za wcześnie! a prawdy się dowiem za 8 dni. A test zrobię jeśli nie będzie @ i oby jej nie było.

bablyss pisze:
sylwka22 kurde mol!!!!! to moze fasolka! ale numer....żeby to bylo to!!!!!
Oby to było to, czekam do 5.02 się wszystko okaże. Chciałabym być październikową mamą...A w ten wynik za bardzo nie wierzą bo wg obliczeń to jeszcze za wczas żeby cokolwiek test pokazał. ale iwecie jak to jest ta kobieca ciekawość;-)

reklama
hej dziewczynki, juz jestem, melduje sie:-)

kaprycha glowa do gory bedzie dobrze, jak to powiedziala nasza bablyss -kazdy ma jakaś tajemnice:-)
bablyss cos ty tam wymacala sobie:-D:-D:-D napewno wszytsko jest ok a to tylko fasolka:tak::happy:
sylwka oj ty tesciora juz zrobila, ale kochana blada kreseczka hm..... to napewno fasolka:-D:-D
romka baardzo bym chciala zeby mo sen byl proroczy heheh:-D

buziole dla wszystkich dziewczynek!
ja robie lwasnie obiad, bo moj mężus wkoncu dzis w domku caly dzionek:-D ale powiem wam ze cycki mnie baaardzo bolą:baffled::confused:

hei dzieczyni:-)
Juz po pracy,fajnie bylo,byl dzisiaj chlopczyk ok 2,5 miesiaca,malutki i ladniutki,troszke plakal, malutka dziewczynka moze ok 2 lat,w sukienusi,lzy jej lecialy bo mamuska poszla cwiczyc a ona nie chciala sie bawic:-(Zaczela sie bawic misiaczkiem i bylo lepiej:-)..dobrze trosze popracowac...niecierpie w domu siedziec!

Bobo kochana no to ja myslalam ze to tylko tak w polsce sie dluza te egzaminy na prawko a u was jeszcze gorzej masakra:szok:wiesz wstaje wczesnie ale idzie sie do tego przyzwyczaic ale czasem jest ciezko:-(no ale trudno w domku nie chce siedziec wole pracowac bo jestem z tej natury ze nie wysiedzialabym w domciu:-D
Pozdrawiam cie kochana i pomyslnych egzaminow i postych drog w tej norwegi zycze albo gumowych drzew:-D

Oj dziekuje bardzo,wlasnie dzisiaj kupilismy samochod wiec bede jezdzic z automatycznymi biegami,musze cwiczyc bo troszke sie oposcilam:-(

hei dzieczyni:-)
Juz po pracy,fajnie bylo,byl dzisiaj chlopczyk ok 2,5 miesiaca,malutki i ladniutki,troszke plakal, malutka dziewczynka moze ok 2 lat,w sukienusi,lzy jej lecialy bo mamuska poszla cwiczyc a ona nie chciala sie bawic:-(Zaczela sie bawic misiaczkiem i bylo lepiej:-)..dobrze trosze popracowac...niecierpie w domu siedziec!
oj kochana powiem ci ze ja strasznie bym chciala pracowac z maluszkami:-D

reklama
swietna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje,ze niedlugo tez sie pochwale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro koniecznie napisz co i jak!!!!

Kochana bylam w pracy 1 dzien:-)bylo czworo dzieci,malutki chlopczyk ok 2,5 miesiaca,jaki slodki,nosilam go na rekach,niektore dzieci wstydza sie i chowaja przed nami..hehe,,stroche daleko do pracy ale jakos sie przemorduje,niedlugo zadam egzamin i zaczne sama jezdzic:-)Dopiero wyplata 30 lutego...hmm ciekawa jestem..nie pytalam sie o kase bo tak bardzo mi nie zalezy na kasie,ale malej stawki nie dostane bo mam lata wypracowane no i juz po 30..stce.
Co u ciebie Romeczka?

Do góry