reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej

adula - witamy u nas :-D
joe alex - powiedzmy ze to jest cos co zawsze chcialam robic tak samo jak makijaz i fryzurki ...
zreszta tym sie zajmowalam jak znajome mialy jakies imprezki to zawsze malowalam robilam fryzurki i ozdabialam paznokietki :-D
dowikla - no wlasnie wiem cos o tym jak potem wygladaja paznokcie - nic tylko odzywki i jeszcze raz odzywki :-D
anka - moja znajoma tez ma w pazdzierniku cywilny ale bedzie miala bufiasta - jednak mi podobaja sie bardziej takie proste ale z kolorem zawsze mozesz zaszalec :tak: a kiedy masz :confused:
Aleksia - mozesz na nas liczyc :-D:tak:;-)

reklama
Helo helo:-)
Dobrze że wczoraj zaszalałam bo dziś @ dostałam:baffled:
ale coz,prasowanie i tak mnie nie minie.wróciłyśmy ze spacerku,zaraz mała położe spac i do dzieła.anka ja też prasuje jak mi się uzbiera dużo-no i jak juz mi sie w szafce spaecjalnie przeznaczonej na prasowanie nie mieści:rofl2:
bo niestety garderoby nie posiadam

a co do sukienki-ja tez lubię skromne i delikatne-a kolor-dla mnie czy to cywilny czy kościelny powinna byc jakas jasne sukienka.kościelne bardziej podobaja mi się w białej,a cywilny tez może w takiej byc,albo w jakiejs kremowej czy coś;)

Kochaniutkie :-):-):-)

Może będę jeszcze dzisiaj, a moze już nie tylko dopiero 16 lutego :-:)-:)-( będę teskniła za Wami ;-):-:)tak:
Joealex - dziękuję :-):-)
Anka26,07- Przypomnij dziewczynom czasem o mnie;-):rofl2:
Patrysia- Tobie tez dziękuję, postaram się po powrocie wszystko nadrobić:rofl2:;-):-):-)

Pa pa dziewczynki

A wie ktos co z -j-?urodziła już?
:no::no::no: eeee tammm ;-):-D
jestem , jestem. Leżę i kwiczę. Do szpitala jadę we wtorek . mam nadzieje , że dotrwam.:tak:Jeszcze kupa spraw do załatwienia .:sorry2:
Podczytuję was...:zawstydzona/y:Ale jakoś brak weny do pisania.
Anabuba chcesz wiedzieć jako pierwsza czy się rozpakowałam? Wyslij mi na priv swój numerek tela. Bo chyba żadnej z was nie mam. A sprzętu do pisania ( laptopa) do szpitala to raczej nie wezmę :-(

-J-:-)To ja tez wysle Tobie moj numer telefonu na priva:tak:Moge,moge:confused:
Ja tez czekam az sie rozpakujesz no i na wiadomosci co z Wami(Toba i Dzidzia)
No i caly czas trzymam kciuki;-)

reklama
Witam popołudniowo:-).

-j-, kochana, będę trzymała kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i jak najmniej bolesne. Ba, przecież inaczej być nie może...:tak::tak:

Anabuba, ja też mam tonę prasowania... Mogę ci swoje podrzucić? Ja już kiedyś próbowała podrzucić Ance, ale za daleko...:szok::-D. Ze mnie taka kukułka, tylko zamiast jajka podrzucam pranie...:eek::happy:

Do góry