reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
och wlasnie dostalam zamowienie z Oriflame i czeka mnie rozliczanie klientow ...
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal :tak:
ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam :tak:
zabieram sie do pracy :-D

Patrysia, miłej pracy życzę:tak::-D.

A ja też chcę dziecka, buuuu.... dziewczynkę...:tak:. Pomarzyć można...

U mnie hałas niesamowity. Piotruś ciągle marudzi, ma spuchnięte dziąsła, Tomek go zaczepia... Oby ten wieczór przyszedł jak najszybciej...:tak:.

Patrysia planuje na pierwszy weekend sierpnia:happy:

-j- szybkiego rozwiazania czekanie jest najgorsze.Chociaz ja nie czekalam cieszylam sie brzuszkiem bo potem brakuje tych kopniec od srodka:tak:

Aleksia do dziela!! no chyba ze w czyms jest problem:confused:

Adula proponuje inhalacje:tak:

My mielismy znajomych na kawce zrobilam salatke owocowa byli milutko zaskoczeni :))
Dzieki za opinie:happy:

ok juz porobione popakowane :tak: a maly dalej spi :szok: co on w nocy bedzie robil :confused::baffled:

wiecie co ja tez juz chce dzidzi - i tez marze teraz o dziewczynce dla odmiany :tak:
ale co zrobic - tzreba isc pierwsze na swoje ... ale moze los okaze sie laskawszy i zalatwimy cosik... :tak:

Patrysia dobrze myslisz.Najpierw na swoje:tak:
Laura dzis sama zaprowadzila tatusia do sypialni zeby ja polozyl spac dzremala do 15 wiec o 20 poloze ja spac a Sawcio bedzie wtedy buszowal:-)

reklama
kurcze moj mlody jak wstanie popoludniu to jest tak spocony jakby wyszedl z kapania
nie wiem dlaczego juz od wczoraj czy przedwczoraj mi tak :szok::baffled:

Do góry