Nektarynka
Fanka BB :)
Ja w sumie takze sobie dozuje.. staram sie raz dziennie max dwa
dziś może będzie przyjemnie.. choć nie mam owu
dziś może będzie przyjemnie.. choć nie mam owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie takze sobie dozuje.. staram sie raz dziennie max dwa
dziś może będzie przyjemnie.. choć nie mam owu![]()
cześć dziewczyny,
zauważyłam, że zrobiło się tutaj bardzo spokojnie ostatnio....
czyżby wszystkie staraczki już zafasolkowały czy może nastąpił jakiś spadek formy... ja postanowiłam sobie dozować BB... wchodzę max. 2 razy dziennie na chwilę...inaczej bym się uzależniła...
Wiele z was pisze, że nie wolno myśleć o zachodzeniu, że jak się o tym ciągle mówi to jest dużo ciężej, że to stresuje...
Wierzę, że to może być prawda, ale ja akurat nie mogę sobie pozwolić na spontona i nie myśleć o tym kiedy mam owu a kiedy nie bo nie mam czasu (jak nie zajdę w przeciągu 3 cykli to czeka mnie operacja), dlatego też staram się te wszystkie myśli powiązać z czymś dobrym. Myślmy o sukcesie a nie o ewentualnej porażce.![]()