martyna222
udało się ! :)
Olica a ostanią @ miałaś normalną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie zrobilam tylko prolaktynę zobaczymy co mi teraz powie lekarzJulitko ja robiłam w I fazie cyklu Estradiol, LH, FSH,prolaktyna i testosteron...a iTSH ja miałam jeszcze badaną glukozę... w III fazie Estradiol i Progesteron
Nie wiem juz co o tym myślec bo leje się ze mnie jak normalnie podczas 2 dnia okresu czyli mocnoooooooo.....
Do środy jak się nie wykrwawię to może dowiem się od gina co to![]()
Hm... to chyba faktycznie coś jest nie tak, moze jednak do gina powinnaś iśc.
wiesz to raczej nie jest normalne....to az takie to krwawienie obfite?Nie wiem juz co o tym myślec bo leje się ze mnie jak normalnie podczas 2 dnia okresu czyli mocnoooooooo.....
Do środy jak się nie wykrwawię to może dowiem się od gina co to![]()
Dzięki za kciuki bo pomogły bo chyba poszło całkiem nieźle, czekam na wyniki mają być 7.02.;-)Sylwka22 daj znać jak poszło - trzymam kciuki![]()
Kochanie Ty nasze będziemy za Tobą bardzo tęsknić ale skoro twierdzisz, że tak będzie lepiej to jesteśmy z Tobą z tym postanowieniu. Trzymamy mocno kciuki, żebyś się wyciszyła i była spokojniejsza. A ja powiem Ci, że ja mimo tego, że tutaj z Wami pisze to nie nakręcam się tak bardzo tylko staram się o tym nie myśleć to forum jest dla mnie miejscem, gdzie mogę poznać, pomóc osobom, wyżlalić się i zwierzyć, gdzie otrzymam wsparcie i pomocną dłoń. dobra dość bo się za bardzo nakręcam. Ale babo odstresuj się i wróć do nas kiedy będziesz mogła.babo pisze:I mam bardzo duzo kolezanek ktore planowaly ciaze i robily badanie i tak sie stresowaly ze nic z tego nie bylo a jak wyluzowaly to od razu Ciaza:-)
Dlatego ja mam teraz wszystko gdzies,zadnych planow,zadnych testow,zero wyliczania dni plodnych i owulacji,kompletnie nic nie bede robic:-)
Zaplanowalismy duzo wyjazdow w tym roku,Barcelona,Oslo i Krakow i teraz za dwa tyg jade do warszawy,i ciagle mysle,o boze a moze zajde w ciaze?,nie moge latac samototem?,nie robmy planow bo to bo tamto,bez sensu,M powiedzial ze on jeszcze bedzie bardziej szczesliwy kiedy sie dowie ze jestem w ciazy to odmowi samolot i hotel:-)
Wiec dziewczynki kochane wyluzujcie sie i bawcie sie,pijcie i uzywajcie a ciaza przyjdzie w tym czasie kiedy nawet sie nie bedziecie spodziewaly:-)
Przesylam wam gorace usciski i mnostwo caluskow!!!
Bede zagladac czasami objecuje:-)
Niech rok 2009 przyniesie duzo fasoleczek:-):-)
Skarbie ty nasz nawzajem i wracaj szybko odstresowana i wypoczęta. Udanych podróży:-)babo pisze:Bablyss,Elisabeth,Eve84,Katarzynka1979,Lilu19,Lolitka200,Niunia27,Shenkoka,Sisi86,Sylwka22
kochane pozdrawiam was serdecznie i zycze duzo fasoleczek:-)
Inne straczki rowniez goraco pozdrawiam!!!
kochana czasami wystarczy tylko raz. Więc nic nie jest stracone. Może akurat tylko to 3 razy wystarczyło? Nigdy nic nie wiadomo,natura lubi płatać figle:-)romka pisze:Trzymamy kciukasy za Ciebie obys miala z Mezem cuuudny prezent prosto na walentynki!
ja nie mam na co liczyc w tym cyklu kochalismy sie raptem 3 razy,szok!!!!!!!!!!!!
No na pewno będzie lepiej , musi być nie ma innego wyjścia. Głowa do góry kochana i żegnamy kryzysik i już jest lepiej.Witam z samego rana.;-)
U mnie weekend się skończył kiepsko ( zdołowało mnie myslenie o maleństwie - kryzysik ).
Mam nadzieję, ze dzis bedzie lepiej![]()
U nas w przychodni też są takie wredne babska, drą się jakby to przez nas musiały siedzieć w pracy a przecież nikt ich tam nie trzyma. Mało to ludzi szuka pracy i byli by o wiele wdzięczniejszy i uprzejmiejsibablyss pisze:matko dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za baby w tej przychodni!!!!!!!!bez kultury jakies!!!!!
Juz wrocilam..Przychodnie mam na przeciwko bloku, poszlam jeszcze nie zdążylam się zapytac, a ta baba juz przewraca gałami i drze się:niewiem!!! nie wiem, niewiem!!!!!!!! niewie- a ja się jeszcze nie zapytalam o co chodzi!!!!!!!!!i takim tonem to do mnie mowila jakby .."co ty tu chcesz glupia gowniaro, nie zawracaj mi dupy!.." poszlam do ginka ale nawet nie pukalam, tyle bab ze szok!!!!!!napewno na tę chwilę nie przyjmnie mnie...I WŁASNIE TAK TO JEST Z PRZYCHODNIAMI....![]()
Przyznam szczerze, że jeśli moje zdrowie nie dało by mi możliwości na dziecko własne to pewnie bym się zdecydowała na adopcję, jest tyle dzieci, które potrzebuje domu i miłości. Choć wiadome jest, że inaczej kocha się swoje dziecko a adoptowane tzn inną miłościąbablyss pisze:dziewczyny mam do was pytanie!!!!!!!!!!
co myslicie o adopcji dziecka? jakie jest wasz stosunek do adopcji?
pytam z czystej ciekawosci